Tort De Catifea Roșie

Tort De Catifea Roșie
Tortul de catifea roșie ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 3G de proteine, 31g de grăsime, și un total de 539 calorii. Pentru $1.54 pe portie, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 12. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Un amestec de zară, extract de vanillan, scurtare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. ziua valentin va fi și mai special cu această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 11%. Acest scor este destul de rău. Încercați Rulou De Tort Din Catifea Roșie, Red Velvet Tres Leches Cake {Red Velvet Week}, și Tort din foaie de catifea roșie cu glazură clasică de catifea roșie pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Bateți scurtarea și zahărul la viteză medie cu un mixer electric până devine pufos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ScurtareaScurtarea
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
2
Adăugați ouă, pe rând, bătând doar până când galbenul dispare. Se amestecă vanilia și colorantul alimentar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Culoarea AlimentelorCuloarea Alimentelor
VanilieVanilie
OuăOuă
3
Combinați făina, bicarbonatul de sodiu, sarea și cacao. Se amestecă împreună zară și oțet; se adaugă la amestecul de scurtare alternativ cu amestecul de făină, începând și terminând cu amestecul de făină. Bateți până se amestecă după fiecare adăugare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bicarbonat De SodiuBicarbonat De Sodiu
Lapte BătutLapte Bătut
ScurtareaScurtarea
OțetOțet
Pudră De CacaoPudră De Cacao
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
SareSare
4
Se toarnă aluatul în 2 prăjituri rotunde unse și făinate de 9"; Coaceți la 350 timp de 25 de minute sau până când o scobitoare introdusă în centru iese curată. Se răcește în tigăi pe un suport de sârmă 10 minute; scoateți din tigăi. Se răcește complet pe rafturi de sârmă.
Echipamente pe care le vei folosi
ScobitoriScobitori
Suport De SârmăSuport De Sârmă
CuptorCuptor
5
Răspândiți cea mai bună glazură moale între straturi și pe partea superioară și laterală a tortului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
9 Borcane Sterilizate De Jumătate De Pint Pentru Conserve, Cu Capace și Inele9 Borcane Sterilizate De Jumătate De Pint Pentru Conserve, Cu Capace și Inele
GlazurăGlazură
1
Bateți împreună făina și laptele într-o cratiță mică la foc mic până se îngroașă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
LapteLapte
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
BatetiBateti
2
Se toarnă în vasul de amestecare; se lasă să se răcească.
Echipamente pe care le vei folosi
Bol De AmestecareBol De Amestecare
3
Adăugați untul și restul de ingredenți în amestecul de făină; bateți la viteză mare cu un mixer electric până devine pufos, aproximativ 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții12
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista