Tortul de catifea roșie ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 3G de proteine, 31g de grăsime, și un total de 539 calorii. Pentru $1.54 pe portie, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 12. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Un amestec de zară, extract de vanillan, scurtare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. ziua valentin va fi și mai special cu această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 11%. Acest scor este destul de rău. Încercați Rulou De Tort Din Catifea Roșie, Red Velvet Tres Leches Cake {Red Velvet Week}, și Tort din foaie de catifea roșie cu glazură clasică de catifea roșie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Bateți scurtarea și zahărul la viteză medie cu un mixer electric până devine pufos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Scurtarea
Zahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De Mână
2
Adăugați ouă, pe rând, bătând doar până când galbenul dispare. Se amestecă vanilia și colorantul alimentar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Culoarea Alimentelor
Vanilie
Ouă
3
Combinați făina, bicarbonatul de sodiu, sarea și cacao. Se amestecă împreună zară și oțet; se adaugă la amestecul de scurtare alternativ cu amestecul de făină, începând și terminând cu amestecul de făină. Bateți până se amestecă după fiecare adăugare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bicarbonat De Sodiu
Lapte Bătut
Scurtarea
Oțet
Pudră De Cacao
Făină Pentru Toate Scopurile
Sare
4
Se toarnă aluatul în 2 prăjituri rotunde unse și făinate de 9"; Coaceți la 350 timp de 25 de minute sau până când o scobitoare introdusă în centru iese curată. Se răcește în tigăi pe un suport de sârmă 10 minute; scoateți din tigăi. Se răcește complet pe rafturi de sârmă.
Echipamente pe care le vei folosi
Scobitori
Suport De Sârmă
Cuptor
5
Răspândiți cea mai bună glazură moale între straturi și pe partea superioară și laterală a tortului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
9 Borcane Sterilizate De Jumătate De Pint Pentru Conserve, Cu Capace și Inele
Glazură
1
Bateți împreună făina și laptele într-o cratiță mică la foc mic până se îngroașă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate Scopurile
Lapte
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
Bateti
2
Se toarnă în vasul de amestecare; se lasă să se răcească.
Echipamente pe care le vei folosi
Bol De Amestecare
3
Adăugați untul și restul de ingredenți în amestecul de făină; bateți la viteză mare cu un mixer electric până devine pufos, aproximativ 8 minute.