Tort De Catifea Roșie

Tort De Catifea Roșie
O porție din acest fel de mâncare conține în jur 8g de proteine, 27G de grăsime, și un total de 655 calorii. Această rețetă servește 12 și costă 1,0 USD pe porție. Această rețetă de la Chow are 1 fani. Acesta va fi un hit la dvs ziua valentin eveniment. Dacă aveți la îndemână zahăr pudră, bicarbonat de sodiu, unt și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 50 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 16%. Acest scor este destul de rău. Încercați Rulou De Tort Din Catifea Roșie, Tort din foaie de catifea roșie cu glazură clasică de catifea roșie, și Red Velvet Tres Leches Cake {Red Velvet Week} pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 350 de grade F. Înveliți cu generozitate tigăile rotunde de 2 (9 inci) cu unt, apoi făină, eliminând orice exces de făină; pune deoparte.Cerneti faina masurata, sarea, praful de copt si bicarbonatul de sodiu impreuna de doua ori; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bicarbonat De SodiuBicarbonat De Sodiu
UntUnt
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Bateți cacao, colorantul alimentar și apa într-un castron mic până se omogenizează; pune deoparte.Bateți untul măsurat într-un castron mare folosind un mixer electric (sau în vasul unui mixer cu suport prevăzut cu un accesoriu cu palete) la viteză medie până când este cremos, aproximativ 30 de secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Culoarea AlimentelorCuloarea Alimentelor
UntUnt
Pudră De CacaoPudră De Cacao
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
Stand MixerStand Mixer
BatetiBateti
BolBol
3
Adăugați zahărul, 1/4 cană odată, bătând aproximativ 15 secunde după fiecare adăugare și răzuind părțile laterale ale vasului, după cum este necesar, până când amestecul s-a luminat la culoare și a devenit pufos, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
4
Adăugați ouăle pe rând, vanilia și coaja de portocală (dacă folosiți), bătând 15 secunde după fiecare adăugare. Răsturnați părțile laterale ale bolului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coaja De PortocalaCoaja De Portocala
VanilieVanilie
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
5
Adăugați amestecul de cacao roșu și amestecați până se încorporează uniform.La viteză mică, adăugați alternativ amestecul de făină și Zara, începând și terminând cu amestecul de făină, până la încorporare. Odată ce toate ingredientele sunt încorporate, bateți aluatul cu 10 până la 12 lovituri cu o lingură sau o spatulă dacă folosiți făină de tort, 2 până la 3 lovituri dacă folosiți făină universală. (Nu suprasolicitați aluatul, deoarece acest lucru va face tortul dur.) Împărțiți aluatul între tigăile de tort și întindeți blaturile uniform cu lingura sau spatula.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină De TortFăină De Tort
Lapte BătutLapte Bătut
9 Borcane Sterilizate De Jumătate De Pint Pentru Conserve, Cu Capace și Inele9 Borcane Sterilizate De Jumătate De Pint Pentru Conserve, Cu Capace și Inele
Pudră De CacaoPudră De Cacao
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
6
Coaceți până când un tester de tort sau o scobitoare introdusă în centru iese curat, aproximativ 30 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
ScobitoriScobitori
CuptorCuptor
7
Scoateți din cuptor și lăsați prăjiturile să se răcească în tigăile lor pe un suport timp de 10 minute. Glisați un cuțit subțire în jurul marginilor și inversați prăjiturile pe raft pentru a se răci complet, cel puțin 1 oră.Pentru glazură: bateți untul într-un castron mare folosind un mixer electric (sau în vasul unui mixer cu suport prevăzut cu un accesoriu cu palete) la viteză medie-mare până când este cremos, aproximativ 30 de secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
GlazurăGlazură
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
Stand MixerStand Mixer
CuțitCuțit
BolBol
CuptorCuptor
1
Transferați 1 din straturile de tort, cu partea de jos în sus, pe o farfurie de servire sau un suport pentru tort. Puneți 1 cană de glazură în centrul stratului de tort. Lucrați o glazură sau o spatulă de cauciuc într-o mișcare ușoară de rotire și întindeți glazura din centru spre marginile tortului într-un strat uniform (dacă trebuie să adăugați mai multă glazură, adăugați-o în centru și lucrați-o spre părți).Așezați cu grijă al doilea strat de tort deasupra primului și înghețați al doilea strat în același mod, începând cu o păpușă în centru și lucrând-o spre părți. Apoi gheață părțile laterale ale tortului. (Dacă părțile laterale sunt sfărâmicioase, îndepărtați orice firimituri în exces și așezați un strat subțire de glazură pe tort pentru a sigila firimiturile. Dați-l la frigider timp de 30 de minute, apoi aplicați un alt strat mai gros de glazură deasupra primului.) Păstrați tortul la temperatura camerei sub un capac de tort. Dacă nu intenționați să-l mâncați în 24 de ore, cortați-l cu folie de plastic și păstrați-l la frigider până la 3 zile. Nu uitați să scoateți tortul din frigider cu o oră sau mai mult înainte de a servi pentru a scoate frigul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
9 Borcane Sterilizate De Jumătate De Pint Pentru Conserve, Cu Capace și Inele9 Borcane Sterilizate De Jumătate De Pint Pentru Conserve, Cu Capace și Inele
GlazurăGlazură
FolieFolie
GheațăGheață
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De PlasticFolie De Plastic
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
2
Se servește cu pahare de lapte rece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LapteLapte
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 50 m.
Porții12
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista