O porție conține 365 calorii, 4G de proteine, și 20g de grăsime. Această rețetă servește 12 și costă 1,4 USD pe porție. Dacă aveți la îndemână ouă, zahăr, ciocolată semidulce și alte câteva ingrediente, o puteți face. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 16%. Acest scor nu este atât de mare. Rețete similare sunt Tort De Ciocolată Din Catifea, Tort De Catifea Cu Ciocolata, și Tort De Ciocolată Din Catifea Roșie.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 177°.Ungeți o tigaie metalică pătrată de 8 inci, tapetați din nou cu hârtie pergament și unt. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
4 Felii De Pecorino, Cu Grosimea De 1,2 Cm
Ceapă Tocată (2 Cepe)
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
2
Faceți tort: într-o cratiță mică, topiți ciocolata, untul și crme frache la foc mic, amestecând până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, Optional
3
Lasă să se răcească.
4
Folosind un mixer electric, cu un accesoriu de tel, dacă este posibil, bateți ouăle, zahărul și vanilia până se îngroașă. Cernem făina și praful de copt în amestec și împăturim. Îndoiți amestecul de ciocolată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/3 Cană Melasă
2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată
Bomboane De Napolitană Necco
Prune Sau Alte Fructe Fierte
Fâșie De Coajă De Lămâie
Ulei De Prajit, De Preferat Canola
Echipamente pe care le vei folosi
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
5
Se toarnă aluatul în tigaia pregătită și se coace până când o scobitoare introdusă în centru iese curată, 40 până la 45 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Mestecat Mentă
Ceapă Tocată (2 Cepe)
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
6
Lăsați să se răcească scurt în tigaie, apoi întoarceți-vă pe un suport pentru a se răci complet.
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
7
Faceți umplutura: într-o cratiță mică, topiți crme frache și untul la foc mediu; se amestecă până se omogenizează. Se amestecă ciocolata până se topește. Se amestecă zahărul și țuica cofetarilor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Bomboane Lui Peachie-O
2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată
2 Vârfuri De Cuișoare Măcinate
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, Optional
8
Se lasă să se răcească, apoi se dă la frigider până se îngroașă, aproximativ 30 de minute.
9
Împărțiți tortul orizontal, folosind un cuțit lung zimțat.
Echipamente pe care le vei folosi
3 M&M-uri Verzi
10
Transferați jumătate într-un platou; întindeți umplutura gros. Sus cu alt strat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
11
Întindeți umplutura rămasă deasupra și pe laturi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
12
Faceți acoperire: într-un castron, topiți ciocolata în cuptorul cu microunde, amestecând. Se amestecă siropul auriu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sirop De Aur
2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cana Unt Nesarat (1 Baton), La Temperatura Camerei, Plus Mai Mult Pentru Periaj
Bomboanele Lui Peachie-o
Ceapă Tocată (2 Cepe)
13
Transferați într-o pungă mare de plastic și dați-o la frigider până când este suficient de fermă pentru a se rostogoli.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 De Kilogram De Curcan Afumat Felii Subțiri
14
Decorați tortul: pudrați ușor o suprafață de lucru cu pudră de cacao, apoi așezați deasupra acoperirea cu ciocolată. Praf de ciocolată care acoperă cu mai multă cacao și se rostogolește cu un sucitor, ridicându-se des pentru a vă asigura că acoperirea nu se lipește. Ridicați și adunați învelișul, apoi drapați-l peste tort, apăsând ușor pe părțile laterale ale tortului. Tăiați orice exces la bază cu un cuțit ascuțit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Hârtie De Orez
2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată
12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
6 Până La 8 Prune Mari, (aproximativ 1 1/2 Lire Sterline), Tăiate în Felii De 1/4 Inch
Gumă De Fructe Cu Dungi Portocalii
15
Praf ușor de tort cu pudră de cacao. Dab sirop de aur la întâmplare peste tort. Apăsați frunza de aur împotriva siropului, apoi ridicați-o pentru a lăsa puncte mici de aur deasupra tortului.