Tort De Caramel Stratificat
Tort caramele stratificat ar putea fi doar Creolă rețeta pe care o căutați. O porție conține 334 calorii, 3G de proteine, și 22g de grăsime. Această rețetă servește 14. Pentru $1.22 pe portie, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Mergeți la magazin și ridicați extract de vanillan, topping de înghețată butterscotch, candy bar heath și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 10%. Acest scor nu este atât de excelent. Rețete similare includ Mocha Toffee-crunch Terrine {sau desert de înghețată stratificat}, Tort De Morcovi Stratificat, și Tort Cu Panglică Stratificată.
Instrucțiuni
Într-un castron, bateți smântâna până când începe să se îngroașe. Adăugați treptat toppingul de înghețată și vanilia, bătând până se formează vârfuri moi.
Tăiați tortul orizontal în trei straturi.
Așezați stratul inferior pe o farfurie de servire; se întinde cu 1 cană de amestec de cremă și se presară cu 1/2 cană de bomboane. Repet.
Așezați stratul superior pe tort; îngheț deasupra și părțile laterale cu amestecul de cremă rămas și presărați cu bara de bomboane rămasă. A se păstra la frigider.
Vin recomandat: Albarino, Vin Roz, Sauvignon Blanc
Cajun poate fi împerecheat cu Albarino, vin de culoare roșie și Sauvignon Blanc. Aceste vinuri cu conținut scăzut de tanin, cu alcool mai scăzut, vor completa căldura în mâncărurile picante cajun, în loc să vă facă gura să ardă mai mult. Oda cadrelor pentru perle spumante Albarino cu un rating de 4,4 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 36 de dolari pe sticlă.
![Cadru Oda pentru perle spumante Albarino]()
Cadru Oda pentru perle spumante Albarino
Acest vin este exotic și unul de un fel care recompensează simțurile. O explozie de măr verde plin de viață, citrice și condimente de copt sărate. Notele florale de iasomie și ghimbir sunt acolo cu un sentiment de profunzime. Vinul evoluează pe măsură ce efervescenții mențin aromele acestui vin într-o evoluție constantă. Elementul de dozare zero al acestui vin îl face să danseze pe gust de la început până la sfârșit. Este viu cu o serie de citrice, minerale și condimente. În avans, este o supraîncărcare aproape senzorială, dar când vă întoarceți pe pământ, citricele, saramura și fructele de piatră se instalează cu un element de fructe exotice care vă lasă să vă așezați și să luați evoluția sa plină de satisfacții. Acesta este un vin de micro-producție care va păstra cu siguranță sensul Într-o stare profundă de intrigă satisfăcătoare.