Tortul de cafea cu vișine este un vegetarian mâncare de dimineață. O porție conține 468 calorii, 7g de proteine, și 19g de grăsime. Pentru 72 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de sare, făină, făină și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute. Cu o lingură scor de 26%, acest fel de mâncare nu este atât de grozav. Rețete similare includ Tort de cafea cu cireșe cu smântână-puteți face acest tort de cafea cu cireșe în propria bucătărie și, cel mai bine, este ușor, Tort De Cafea Cu Vișine, și Cherry Ripple Tort De Cafea Cu Smântână.
Instrucțiuni
1
Amestecați făina, zahărul și scorțișoara într-un castron mare. Folosiți un blender de patiserie sau vârful degetelor pentru a tăia untul până când amestecul formează firimituri de mărimea mazării.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Scorțișoară
Unt
Făină Pentru Toate Scopurile
Zahăr
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
Bol
2
Faceți tort: Preîncălziți cuptorul la 177°; ungeți o tigaie rotundă de 8 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt
Cuptor
3
Într-un castron, amestecați făina cu praful de copt și sarea. Într-un castron separat, folosind un mixer electric la viteză medie-mare, bateți untul și zahărul până la lumină. Bateți ouăle pe rând. Reduceți viteza mixerului la minim și adăugați amestecul de făină, alternând cu lapte și vanilie. Îndoiți ușor cireșele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De Copt
Cireșe
Vanilie
Unt
Făină Pentru Toate Scopurile
Zahăr
Ouă
Lapte
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De Mână
42 Lemn Dulce Snur Roșu
Bol
4
Întindeți aluatul în tava de copt, presărați cu streusel și coaceți până se rumenesc ușor deasupra și o scobitoare introdusă în centru iese curată, 50 până la 55 de minute. Se răcește în tigaie pe o grătar timp de 10 minute înainte de servire.