Tort De Cafea Cu Scorțișoară Streusel
Tortul de cafea cu scorțișoară streusel ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de masă de dimineață. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 379 calorii, 5g de proteine, și 17g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 10 și costă 50 de cenți pe porție. Dacă aveți la îndemână praf de copt, făină, zahăr brun ferm și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 20%. Acest scor este destul de rău. Încercați Tort De Cafea Streusel Cu Scorțișoară, Tort De Cafea Streusel Cu Scorțișoară, și Tort De Cafea Streusel Cu Scorțișoară De Dovleac pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mare, amestecați zahărul brun, zahărul granulat, făina, nucșoara și 2/3 cană de unt.
Transferați 1 cană ambalată din amestecul de zahăr într-un castron mic.
Adăugați nuci și scorțișoară, amestecând bine.
La amestecul din vasul mare, adăugați ou, zară, praf de copt și bicarbonat de sodiu; se amestecă bine.
Se toarnă aluatul într-o tigaie cu brânză de 9 inci cu unt, cu jantă detașabilă.
Presărați uniform amestecul de scorțișoară-nuci peste aluat.
Coaceți într-un cuptor de 350 până când scobitoarea introdusă în centru iese curată și tortul începe să tragă din părțile tigaiei, aproximativ 40 de minute (aproximativ 35 de minute în cuptorul cu convecție).
Se răcește pe un raft cel puțin 20 de minute.
Se servește cald sau rece.