Tort de cafea cu scorțișoară
Nu poți avea niciodată prea multe rețete de mic dejun, așa că încearcă Cinnamon Swirl Coffeecake. Această rețetă face 16 porții cu 249 de calorii , 4 g de proteine și 9 g de grăsime fiecare. Pentru 87 de cenți per porție , această rețetă acoperă 4% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de smântână, înlocuitor de ou, unt și o mână de alte ingrediente este tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 20 de minute . Doar câțiva oameni au făcut această rețetă și aș spune că a ajuns la fața locului. Vă este adus de Allrecipes. Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 0% . Acest scor este îmbunătățibil. Rețete similare sunt Torta de cafea cu arțar și nuci , Covrigi cu scorțișoară cu cremă de brânză, miere, nuci și pâine de grâu, Simply Amazing, cu scorțișoară .
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F. Pulverizați o tavă antiaderentă cu spray de gătit. Pune deoparte.
Cerneți făina de prăjitură, praful de copt și bicarbonatul de sodiu într-un bol de amestecare de dimensiune medie; puse deoparte. Într-un castron mare, cremă untul cu un mixer electric.
Adăugați SPLENDA® îndulcitor granulat și ou. Bate până se omogenizează.
Adăugați înlocuitorul de ou și vanilia. Se bate scurt pentru a se incorpora.
Adăugați sos de mere și jumătate din smântână. Bate până se omogenizează.
Adăugați amestecul de făină cernută și bateți la viteză medie doar până se omogenizează.
Adăugați smântâna rămasă și amestecați până când se încorporează și aluatul este uniform. Pune deoparte.
Pune 1/4 din aluatul de tort într-un castron mic.
Adăugați zahăr brun și scorțișoară. Se amestecă bine.
Puneți 1/2 din aluatul de prăjitură rămas în tava pregătită. Acoperiți cu umplutură. Învârtiți cu cuțitul. Acoperiți cu aluatul rămas.
Coaceți 50 până la 60 de minute sau până când o scobitoare introdusă lângă centru iese curată.