Tort de cafea cu cartofi dulci cu glazură de Caramel
Tortul de cafea cu cartofi dulci cu glazură de Caramel este un vegetarian rețetă cu 12 porții. Pentru 55 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 9g de proteine, 11g de grăsime, și un total de 469 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de unt, bicarbonat de sodiu, glazură de caramel și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Acesta funcționează cel mai bine ca o masă dimineață, și se face în aproximativ 3 ore. Este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scor de 27%, acest fel de mâncare nu este atât de excelent. Încercați Tort De Cafea Twist Cu Cartofi Dulci-Caramel, Tort de cafea Snickers cu glazură de Caramel sărat, și Tort De Cafea Cu Cartofi Dulci pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Se amestecă împreună primele 3 ingrediente într-o cană de măsurare din sticlă de 1 cană; lasa sa stea 5 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Cupa De Măsurare
2
Se amestecă împreună 4 1/2 căni de făină de pâine, sare și bicarbonat de sodiu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bicarbonat De Sodiu
Făină De Pâine
Sare
3
Bateți amestecul de drojdie și 1/2 cană de făină de pâine la viteză medie cu un mixer electric cu suport electric până se omogenizează bine. Adăugați treptat cartoful dulce, următoarele 5 ingrediente și amestecul de făină, bătând până se omogenizează bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Dulci
Făină Pentru Toate Scopurile
Drojdie
Echipamente pe care le vei folosi
Stand Mixer
4
Întoarceți aluatul pe o suprafață bine făinată și frământați până când este neted și elastic (aproximativ 4 până la 5 minute), adăugând treptat 1/2 cană de făină de pâine rămasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină De Pâine
Aluat
5
Așezați aluatul într-un castron mare ușor uns, întorcându-l spre unsoare. Acoperiți și lăsați să crească într-un loc cald (85), fără curenți de aer, 1 până la 1 1/2 ore sau până când se dublează în vrac.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
6
Se amestecă împreună 2/3 cană zahăr granulat și următoarele 2 ingrediente. Puneți aluatul în jos; întoarceți-vă pe o suprafață bine făinată. Împărțiți aluatul în jumătate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Granulat
Aluat
Punch
7
Rulați 1 porție într-un dreptunghi de 16 x 12 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rola
8
Ungeți cu jumătate de 1/4 cană de unt topit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
9
Se presară cu jumătate de amestec de zahăr.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr
10
Tăiați aluatul pe lungime în benzi de 6 (2 inci lățime) folosind un tăietor de pizza sau un cuțit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat
Echipamente pe care le vei folosi
Stropi Colorate Sau Puncte Mici
Cuțit
11
Înfășurați liber 1 bandă și așezați-o în centrul unei tigaie rotunde de 10 inci ușor unsă. Înfășurați ușor benzile de aluat rămase, câte 1, în jurul benzii centrale, atașând fiecare la capătul benzii anterioare pentru a face o singură spirală mare. (Părțile zahărite ale benzilor de aluat trebuie să fie orientate spre centrul spiralei.) Repetați cu jumătatea de aluat rămasă, untul și amestecul de zahăr.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Aluat
Zahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
12
Acoperiți și lăsați să crească într-un loc cald (85), fără curenți de aer, 30 de minute sau până când se dublează în vrac.
13
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
14
Coaceți 30 de minute sau până se rumenesc ușor și gata. Se răcește în tigăi pe un suport de sârmă 10 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De Sârmă
Cuptor
15
Scoateți din tigăi în farfurii de servire. Pregătiți glazura de Caramel și periați peste vârtejuri.