Tort De Cafea Cu Brânză Cremă De Mere
Tort de cafea cu brânză cremă de mere ar putea fi doar masa de dimineață pe care o căutați. Această rețetă servește 10 și costă 75 de cenți pe porție. O porție conține 267 calorii, 3G de proteine, și 18g de grăsime. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați umplutura de plăcintă cu mere, lapte, cremă de brânză și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 10%. Acest scor este destul de rău. Încercați Tort De Cafea Cu Mere Cu Brânză Cremă, Tort De Cafea Cu Brânză Cremă Cu Vârf De Mere, și Tort De Cafea Cu Smântână De Dovleac Cu Mere Cu Glazură De Cidru De Mere pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 218°.ungeți ușor foaia de biscuiți. Într-un castron mediu, bateți 8 uncii de cremă de brânză, 1/3 cană de zahăr, coaja de lămâie și sucul de lămâie cu mixerul electric la viteză medie până la omogenizare; rezervă.
Într-un castron mare, puneți amestecul Bisquick.
Tăiați 3 uncii de cremă de brânză și untul folosind blenderul de patiserie (sau trăgând 2 cuțite de masă prin ingrediente în direcții opuse) până se sfărâmă. Se amestecă laptele.
Așezați aluatul pe suprafață bine presărat cu amestec Bisquick; rulați în amestec Bisquick pentru a acoperi. Frământați de 8 până la 10 ori.
Rulați aluatul în dreptunghi de 12x8 inci.
Răspândiți amestecul de brânză cremă rezervată în centrul dreptunghiului. Faceți tăieturi, lungi de 2 1/2 inci, la intervale de 1 inch pe laturile de 12 inci ale dreptunghiului. Îndoiți benzile peste umplutură, benzi suprapuse. Intr-un bol mic, se amesteca 2 linguri de zahar si scortisoara; se presara deasupra.
Coaceți 12 până la 15 minute sau până se rumenesc. Se răcește 10 minute. Așezați cu grijă pe raftul de răcire; se răcește complet. Lingura plăcintă de umplere în jos centrul de tort de cafea.
Se presară cu nuci. A se păstra la frigider.