Tort De Cafea Blackberry-Peach

Tort De Cafea Blackberry-Peach
Blackberry-piersic tort de cafea ar putea fi doar masa de dimineață pe care îl căutați. O porție conține 431 calorii, 8g de proteine, și 16g de grăsime. Pentru 96 cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Mergeți la magazin și ridicați unt, zahăr pudră, ouă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 27%. Acest scor nu este atât de super. Încercați Tort De Cafea Cobbler Cu Piersici De Mure, Tort De Cafea Cu Mure, și Tort De Cafea Cu Mure pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Pregătiți Toppingul Streusel.
3
Bateți untul la viteză medie cu un mixer electric până devine cremos; adăugați treptat zahăr granulat, bătând bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr GranulatZahăr Granulat
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
4
Adăugați ouă, câte 1, bătând până se omogenizează după fiecare adăugare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OuăOuă
5
Combinați făina, praful de copt și sarea; adăugați la amestecul de unt alternativ cu lapte, începând și terminând cu amestecul de făină. Bateți la viteză mică până se amestecă după fiecare adăugare. Se amestecă vanilia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De CoptPraf De Copt
VanilieVanilie
UntUnt
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
LapteLapte
SareSare
6
Se toarnă aluatul într-o tigaie cu arc de 9 inci unsă și făinată; se acoperă cu piersici feliate și mure. Ciupiți bucăți de 1 inch de Topping Streusel și aruncați peste fructe.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MureMure
1-1/4 Cani De Capsuni Congelate Neindulcite, Decongelate1-1/4 Cani De Capsuni Congelate Neindulcite, Decongelate
FructeFructe
Echipamente pe care le vei folosi
Ardei Copt și Arpagic SuplimentarArdei Copt și Arpagic Suplimentar
7
Coaceți la 350 timp de 1 oră și 10 minute până la 1 oră și 20 de minute sau până când centrul tortului este setat. (Un pick de lemn introdus în centru nu va ieși curat.) Se răcește complet pe o grătar (aproximativ 1 1/2 ore). Praf cu zahăr pudră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr PudrăZahăr Pudră
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De SârmăSuport De Sârmă
CuptorCuptor
8
Garnisiți, dacă doriți.
9
Notă: am constatat că utilizarea unei tigaie strălucitoare sau de culoare deschisă ne-a dat cele mai bune rezultate. Dacă aveți o tigaie întunecată, înfășurați exteriorul tigaiei cu folie de aluminiu rezistentă pentru a obține un rezultat similar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
TigaieTigaie
10
Tort de cafea cu piersici: omiteți murele. Creșteți piersicile la 3 căni feliate (aproximativ 3 piersici mari, 7 oz. fiecare). Continuați cu rețeta conform instrucțiunilor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MureMure
1-1/4 Cani De Capsuni Congelate Neindulcite, Decongelate1-1/4 Cani De Capsuni Congelate Neindulcite, Decongelate
CafeaCafea
DificultateMediu
Gata În20 m.
Porții8
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista