Tort De Cafea
Tortul de cafea necesită aproximativ 55 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă face 24 de porții cu 240 calorii, 3G de proteine, și 12g de grăsime fiecare. Pentru 39 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână amestec instant de budincă de vanilie, amestec de prăjituri, nuci și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Această rețetă de la Toateretete are 14 fani. Funcționează bine ca o masă de dimineață. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular destul de rău de 17%. Încercați Tort de cafea de modă veche-acoperit cu un topping streusel, acest tort de cafea este irezistibil, Tort de cafea franceză - pregătiți cu ușurință tortul de cafea acasă, și Tort de cafea cu scorțișoară cu cafea-mate Extra dulce și cremos pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Ungeți și făinați o farfurie de caserolă de 9x13 inci.
Amestecați amestecul de tort galben, amestecul de budincă de vanilie, laptele, uleiul vegetal, ouăle, untul și extractul de vanilie împreună într-un bol.
Se toarnă jumătate din aluat în vasul de caserolă pregătit; se întinde uniform.
Amestecați zahărul brun, nucile și scorțișoara împreună într-un bol; presărați peste aluat în vasul cu caserole.
Se toarnă restul de aluat peste amestecul de nuc.
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când o scobitoare introdusă în centrul tortului iese curată, aproximativ 40 de minute.