Cafea Franțuzească Cu Gheață

Cafea Franțuzească Cu Gheață
Dacă doriți să adăugați mai multe Marea Mediterană rețete în cutia de rețete, cafeaua cu gheață Franceză ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. Această băutură are 326 calorii, 5g de proteine, și 20g de grăsime pe porție. Pentru 49 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 15. Este o opțiune bună dacă urmăriți un fără gluten dieta. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Acesta este adus la tine de gust de acasă. Un amestec de sirop de ciocolată, lapte, frișcă grea și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute. În general, această rețetă câștigă un nu este atât de uimitor scor spoonacular de 23%. Rețete similare sunt Cafea cu gheață de nucă de cocos ... cu mini gogoși de cafea glazurate cu ciocolată, Cafea Cu Gheață, și Cafea Cu Gheață.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mare, bateți cafeaua și zahărul până se dizolvă zahărul. Se amestecă ingredientele rămase. Congelați în porții de 1-1 / 2 litri în recipiente congelatoare peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CafeaCafea
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
2
Se pune la frigider 2-3 ore sau până se înmoaie.
3
Serviți imediat.

Echipamente

Vin recomandat: șampanie, Bordeaux, Burgundia Albă

Champagne, Bordeaux și White Burgundy sunt alegerile mele de top pentru Franceză. Vinul francez este la fel de divers ca mâncarea franceză, dar rareori greșești cu șampania. Dacă masa dvs. necesită un vin alb, s-ar putea să încercați și un visiniu alb. Pentru un roșu, încercați un amestec roșu bordeaux. Șampania Palmer Blanc de Blancs cu un rating de 4,9 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 95 de dolari pe sticlă.
Șampanie Palmer Blanc de Blancs
Șampanie Palmer Blanc de Blancs
Arome subtile de citrice, flori albe și migdale. Mătăsos pe palat cu mineralitate frumoasă. O cuvă incomparabil pură. 100% Chardonnay.Fabricat din Chardonnay în primul rând din terroirurile magnifice ale Villers-Marmery și Trampail. Aceste CRU-uri de prim rang din zona Montagne de Reims, recunoscute pentru eleganța și prospețimea lor, se îmbină armonios cu Chardonnay-ul delicat fructat al modelului C. C. R. S. R. zanne.
DificultateUșor
Gata În10 m.
Porții15
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareBăutură
Revista