Tort De Burete Cu Ananas
Tortul cu burete cu ananas ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul de deserturi. Pentru 80 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 10. O porție conține 315 calorii, 6g de proteine, și 6g de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Un amestec de sare, suc de lămâie, suc de ananas și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 32%, ceea ce este destul de rău. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Prajituri Cu Ananas-Caramel, Tort De Burete, și Tort De Burete.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 325 grade F (165 grade C).
Cerneti faina de tort si praful de copt impreuna.
Separați ouăle, puneți gălbenușurile într-un castron mare și albușurile într-un castron mic. Cu un mixer electric bateți gălbenușurile până devin groase și pufoase, aproximativ 2 minute. Bateți treptat în 3/4 cană de zahăr alb.
Adăugați sucul de lămâie și sucul de ananas.
Adăugați treptat amestecul de făină de tort cernut în timp ce bateți continuu. Bateți numai până când se amestecă (aproximativ 1 1/2 minute).
Cu un mixer electric bateți albușurile cu sarea până se formează vârfuri umede (aproximativ 1 minut). Bateți treptat în 3/4 cană de zahăr alb (aproximativ 50 de secunde).
Îndoiți albușurile bătute în aluat și amestecați numai până se omogenizează.
Se toarnă aluatul într-o tigaie cu tub de 10 inci fără grăsime. Cu un cuțit sau o spatulă se taie ușor prin aluat merge rotund într-o mișcare circulară de șase ori pentru a elibera orice bule de aer.
Coaceți la 325 grade F (165 grade C) timp de aproximativ 1 oră sau până se rumenesc și ferm la atingere. Inversați tigaia pe raft pentru a se răci. Odată ce tortul este rece, slăbiți părțile laterale cu o spatulă și scoateți-le din tigaie. Tort de îngheț cu frișcă și garnisiți cu pene de ananas și cireșe maraschino.