Tortul cu burete cu ananas ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul de deserturi. Pentru 80 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 10. O porție conține 315 calorii, 6g de proteine, și 6g de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Un amestec de sare, suc de lămâie, suc de ananas și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 32%, ceea ce este destul de rău. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Prajituri Cu Ananas-Caramel, Tort De Burete, și Tort De Burete.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 325 grade F (165 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Cerneti faina de tort si praful de copt impreuna.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De Copt
Făină De Tort
3
Separați ouăle, puneți gălbenușurile într-un castron mare și albușurile într-un castron mic. Cu un mixer electric bateți gălbenușurile până devin groase și pufoase, aproximativ 2 minute. Bateți treptat în 3/4 cană de zahăr alb.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Granulat
Albușuri De Ou
Gălbenuș De Ou
Ouă
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De Mână
Bol
4
Adăugați sucul de lămâie și sucul de ananas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Ananas
Suc De Lămâie
5
Adăugați treptat amestecul de făină de tort cernut în timp ce bateți continuu. Bateți numai până când se amestecă (aproximativ 1 1/2 minute).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină De Tort
6
Cu un mixer electric bateți albușurile cu sarea până se formează vârfuri umede (aproximativ 1 minut). Bateți treptat în 3/4 cană de zahăr alb (aproximativ 50 de secunde).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Granulat
Albușuri De Ou
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De Mână
7
Îndoiți albușurile bătute în aluat și amestecați numai până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albușuri De Ou
8
Se toarnă aluatul într-o tigaie cu tub de 10 inci fără grăsime. Cu un cuțit sau o spatulă se taie ușor prin aluat merge rotund într-o mișcare circulară de șase ori pentru a elibera orice bule de aer.
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
Cuțit
Tigaie
9
Coaceți la 325 grade F (165 grade C) timp de aproximativ 1 oră sau până se rumenesc și ferm la atingere. Inversați tigaia pe raft pentru a se răci. Odată ce tortul este rece, slăbiți părțile laterale cu o spatulă și scoateți-le din tigaie. Tort de îngheț cu frișcă și garnisiți cu pene de ananas și cireșe maraschino.