Tort de budincă de mere cu sos de scorțișoară-unt
Tortul cu budincă de mere cu sos de scorțișoară-unt este un vegetarian desert. Pentru 35 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 9. O porție conține 295 calorii, 2G de proteine, și 9g de grăsime. Dacă aveți la îndemână mere de gătit, bicarbonat de sodiu, sare și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 13%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Tort de budincă de mere cu sos de unt de scorțișoară, Tort Cu Rulou De Scorțișoară Cu Unt De Mere, și Budincă de pâine cu mere cu sos cald de unt.
Instrucțiuni
Cuptor de căldură la 350 F. grăsime de jos și laturile de 8-inch pan pătrat cu scurtarea.
Într-un castron mare, amestecați zahărul brun și untul înmuiat cu lingura până când este ușor și pufos. Bateți în ou. Se amestecă făina, bicarbonatul de sodiu, 1 linguriță scorțișoară, nucșoara și sarea. Se amestecă merele.
Întindeți aluatul în tigaie.
Coaceți 25 până la 35 de minute sau până când scobitoarea introdusă în centru iese curată.
Între timp, într-o cratiță de 1 litru, încălziți ingredientele sosului la foc mediu, amestecând frecvent, până când untul se topește și sosul este fierbinte.
Serviți sosul cald peste tortul cald.