Tort De Budincă De Cireșe Acoperit Cu Ciocolată

Tort De Budincă De Cireșe Acoperit Cu Ciocolată
Rețeta tort de budincă de cireșe acoperită cu ciocolată poate fi făcută în aproximativ 2 ore și 20 de minute. Această rețetă face 8 porții cu 265 calorii, 3G de proteine, și 9g de grăsime fiecare. Pentru 68 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Acesta este adus la tine de gust de acasă. Funcționează bine ca un desert foarte accesibil. Dacă aveți cireșe, apă, chipsuri de copt cu ciocolată dulce-amăruie de cacao și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 18%, ceea ce este destul de rău. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Tort De Cireșe Acoperit Cu Ciocolată, Plăcintă cu budincă de cireșe acoperită cu ciocolată - fait Pie sau Parfait, și Tort De Budincă De Ciocolată-Cireșe.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mare, bateți smântâna, uleiul, untul și vanilia până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chipsuri De Butterscotch și Chipsuri De Ciocolată SemidulceChipsuri De Butterscotch și Chipsuri De Ciocolată Semidulce
Acoperire Cu Bomboane Albe, OpționalAcoperire Cu Bomboane Albe, Opțional
2 Masline Umplute Cu Piment2 Masline Umplute Cu Piment
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
2
Combinați făina, zaharurile, cacao, praful de copt, scorțișoara și sarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piersicile Proaspete Sau Congelate Tăiate FeliiPiersicile Proaspete Sau Congelate Tăiate Felii
Poate Dieta SifonPoate Dieta Sifon
1 Lingură Colorant Alimentar De Catifea Roșie (cum Ar Fi Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Sau După Cum Doriți1 Lingură Colorant Alimentar De Catifea Roșie (cum Ar Fi Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Sau După Cum Doriți
Lorann Bucătărie Profesională®Lorann Bucătărie Profesională®
1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi
3
Se adaugă în amestecul de smântână doar până se combină. Se amestecă cireșele și chipsurile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chipsuri De Butterscotch și Chipsuri De Ciocolată SemidulceChipsuri De Butterscotch și Chipsuri De Ciocolată Semidulce
1/3 Cană Ulei De Cocos Sau Vegetal1/3 Cană Ulei De Cocos Sau Vegetal
Bijol (amestec Cubanez De Condimente)Bijol (amestec Cubanez De Condimente)
4
Se toarnă într-un 3-qt. aragaz lent acoperit cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet (1/4 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Fără Zahăr1 Pachet (1/4 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Fără Zahăr
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Chile Jalapeno Tocat Fin Cu Seminte2 Linguri De Chile Jalapeno Tocat Fin Cu Seminte
5
Într-un castron mic, combinați zahărul brun și cacao. Se amestecă în apă fierbinte până se amestecă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sifon Crema DieteticaSifon Crema Dietetica
1 Lingură Colorant Alimentar De Catifea Roșie (cum Ar Fi Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Sau După Cum Doriți1 Lingură Colorant Alimentar De Catifea Roșie (cum Ar Fi Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Sau După Cum Doriți
1 Lingurita De Sare Afumata Hickory1 Lingurita De Sare Afumata Hickory
Echipamente pe care le vei folosi
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
6
Se toarnă peste aluat (nu se amestecă). Acoperiți și gătiți la mare timp de 2 până la 2-1/2 ore sau până când este setat.
7
Se lasă să stea 15 minute.
8
Serviți cald.

Vin recomandat: Cremă Sherry, Port, Moscato Dasti

Tortul cu budincă funcționează foarte bine cu cremă Sherry, Port și Moscato d ' Asti. O regulă comună de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu cremă sherry și deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. Ai putea încerca Taittinger Brut La Francaise (Magnum). Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 5 din 5 stele și un preț de aproximativ 160 de dolari pe sticlă.
Taittinger Brut La Francaise (Magnum)
Taittinger Brut La Francaise (Magnum)
Această șampanie este un amestec de aproximativ 30 de podgorii Chardonnay și Pinot Noir, respectiv 40% și 60% din total, din mai multe recolte de struguri perfect coapte.
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 20 m.
Porții8
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareDesert
Revista