Această rețetă face 16 porții cu 457 calorii, 8g de proteine, și 27G de grăsime fiecare. Pentru $1.25 pe portie, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână lapte, extract de vanillan, topping dulce de leche și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 27%. Acest scor este destul de rău. Încercați Turtle Tort De Înghețată, Tort De Înghețată Cu Broască Țestoasă, și Cupe De Broască Țestoasă Cu Brânză Cremă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 350 F. Unt și făină tigaie metalică de 13x9x2 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Făină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Formă De Tort
Cuptor
2
Presărați 1/2 cană de migdale și 1/2 cană de nuci pecan peste fundul tigaiei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Migdale
Nuci Pecan
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
3
Combinați amestecul de tort, 1 1/4 căni de apă, ulei și ouă într-un castron mare. Folosind mixer electric, bate la viteză mică până când amestecul este umezit, aproximativ 30 de secunde. Bateți la viteză medie 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amestec De Tort
Apă
Ouă
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De Mână
Bol
4
Se toarnă aluatul în tigaie.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
5
Topiți untul într-o cratiță medie la foc mediu-mic. Se amestecă treptat zahărul pudră (amestecul va forma aglomerări); se amestecă crema de brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Pudră
Cremă De Brânză
Unt
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
6
Bateți până se omogenizează, aproximativ 1 minut.
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
7
Se toarnă amestecul de brânză cremă în panglici mari deasupra aluatului de tort în tigaie. Folosind cuțitul, amestecați amestecul în aluat (nu amestecați prea mult).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De Brânză
Echipamente pe care le vei folosi
Cuțit
Tigaie
8
Coaceți tortul până când testerul introdus în centru (numai în partea de tort) iese curat, aproximativ 50 de minute (partea de jos a tortului va fi foarte umedă). Tort rece în tigaie pe raft.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
Tigaie
9
Presărați restul de 1/2 cană de migdale și 1/2 cană de nuci pecan peste tort.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Migdale
Nuci Pecan
1
Se amestecă zahărul și cacao într-un castron mediu. Aduceți laptele și untul la foc mic într-o cratiță medie grea. Reduceți căldura la mediu-scăzut; adăugați amestecul de zahăr pudră și bateți până se topește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Pudră
Unt
Pudră De Cacao
Zahăr
Lapte
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
Bateti
Bol
2
Adăugați chipsuri de ciocolată și bateți până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chipsuri De Ciocolată
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
3
Se amestecă în vanilie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vanilie
4
Stropiți glazura caldă peste tort.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Glazură
5
Lăsați să stea până se fixează, aproximativ 2 ore.
6
Stropiți cu caramel deasupra. (Se poate face cu 1 zi înainte. Capac; a se păstra la temperatura camerei.)