Tort De Broască Țestoasă Cu Brânză Cremă

Tort De Broască Țestoasă Cu Brânză Cremă
Această rețetă face 16 porții cu 457 calorii, 8g de proteine, și 27G de grăsime fiecare. Pentru $1.25 pe portie, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână lapte, extract de vanillan, topping dulce de leche și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 27%. Acest scor este destul de rău. Încercați Turtle Tort De Înghețată, Tort De Înghețată Cu Broască Țestoasă, și Cupe De Broască Țestoasă Cu Brânză Cremă pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 F. Unt și făină tigaie metalică de 13x9x2 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Formă De TortFormă De Tort
CuptorCuptor
2
Presărați 1/2 cană de migdale și 1/2 cană de nuci pecan peste fundul tigaiei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MigdaleMigdale
Nuci PecanNuci Pecan
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Combinați amestecul de tort, 1 1/4 căni de apă, ulei și ouă într-un castron mare. Folosind mixer electric, bate la viteză mică până când amestecul este umezit, aproximativ 30 de secunde. Bateți la viteză medie 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amestec De TortAmestec De Tort
ApăApă
OuăOuă
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
BolBol
4
Se toarnă aluatul în tigaie.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
5
Topiți untul într-o cratiță medie la foc mediu-mic. Se amestecă treptat zahărul pudră (amestecul va forma aglomerări); se amestecă crema de brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr PudrăZahăr Pudră
Cremă De BrânzăCremă De Brânză
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
6
Bateți până se omogenizează, aproximativ 1 minut.
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
7
Se toarnă amestecul de brânză cremă în panglici mari deasupra aluatului de tort în tigaie. Folosind cuțitul, amestecați amestecul în aluat (nu amestecați prea mult).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De BrânzăCremă De Brânză
Echipamente pe care le vei folosi
CuțitCuțit
TigaieTigaie
8
Coaceți tortul până când testerul introdus în centru (numai în partea de tort) iese curat, aproximativ 50 de minute (partea de jos a tortului va fi foarte umedă). Tort rece în tigaie pe raft.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
TigaieTigaie
9
Presărați restul de 1/2 cană de migdale și 1/2 cană de nuci pecan peste tort.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MigdaleMigdale
Nuci PecanNuci Pecan
1
Se amestecă zahărul și cacao într-un castron mediu. Aduceți laptele și untul la foc mic într-o cratiță medie grea. Reduceți căldura la mediu-scăzut; adăugați amestecul de zahăr pudră și bateți până se topește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr PudrăZahăr Pudră
UntUnt
Pudră De CacaoPudră De Cacao
ZahărZahăr
LapteLapte
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
BatetiBateti
BolBol
2
Adăugați chipsuri de ciocolată și bateți până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chipsuri De CiocolatăChipsuri De Ciocolată
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
3
Se amestecă în vanilie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VanilieVanilie
4
Stropiți glazura caldă peste tort.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GlazurăGlazură
5
Lăsați să stea până se fixează, aproximativ 2 ore.
6
Stropiți cu caramel deasupra. (Se poate face cu 1 zi înainte. Capac; a se păstra la temperatura camerei.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De CaramelSos De Caramel
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții16
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista