Chorizo Mac și brânză
Rețeta Chorizo Mac și brânză ar putea satisface pofta americană în aproximativ 1 oră. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 33g de proteine, 34G de grăsime, și un total de 707 calorii. Această rețetă servește 4 și costă 1,71 USD pe porție. 3332 de oameni au încercat și le-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați făină, pesmet, ceapă și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Vă este adus prin simple rețete. Funcționează bine ca fel principal. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 0%, care este improvizabil. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum CHORIZO MAC N BRÂNZĂ, Chorizo Mac și brânză, și Chorizo Mac și brânză.
Instrucțiuni
Se amestecă amidonul de porumb cu cele 2 brânzeturi într-un castron și se lasă deoparte. Amidonul de porumb va ajuta la prevenirea sosului de brânză să devină prea strâns.
Puneți laptele într-o cratiță mică și încălziți până la abur. Păstrați cald în timp ce pregătiți rețeta, nu lăsați să fiarbă.
Gatiti pastele de macaroane: Puneti 2 litri de apa, sarati cu 1 lingura de sare, intr-o oala mare si incalziti la fierbere. Odată ce apa este la fierbere completă, adăugați macaroanele în oală. Reveniți la fierbere și gătiți, neacoperit, cu aproximativ 2 minute mai puțin decât specifică pachetul de macaroane, astfel încât să fie al dente, gătit, dar totuși ferm până la mușcătură.
Gatiti chorizo si ceapa: in timp ce apa se incalzeste si macaroanele se gatesc, pregatiti sosul de branza chorizo.
Scoateți chorizo din carcasă și puneți-l într-o cratiță cu fund gros mediu la foc mediu. Când chorizo începe să sfârâie, reduceți căldura la mediu. Gatiti chorizo, amestecand des, timp de 2 minute.
Adăugați ceapa roșie tocată și gătiți amestecul până când ceapa se înmoaie, aproximativ 3-4 minute.
Scurgeți macaroanele, Preîncălziți cuptorul: când macaroanele sunt fierte, dar încă puțin ferme, scurgeți-le și puneți-le deoparte. Preîncălziți cuptorul la 375.
Adăugați făina în oală cu chorizo și amestecați bine. Totul se va aglomera. Reduceți focul la mediu-mic și gătiți, amestecând continuu și răzuind fundul oalei, timp de 2 minute.
Adăugați laptele fierbinte o lingură la un moment dat, amestecând constant. Când s-a adăugat tot laptele, încălziți amestecul la foc mic și gătiți timp de 2 minute.
Se amestecă brânza rasă în sosul de lapte chorizo.
Adăugați macaroanele fierte în sosul de brânză chorizo. Se amestecă sucul de lămâie.
Turnați macaroanele și brânza într-o caserolă mică. Asigurați-vă că partea de sus este la nivel. Pudrați blatul cu pesmetul, apoi punctați cu untul.
Coaceți până când pesmetul este auriu, aproximativ 20 până la 25 de minute.
Dacă doriți, serviți cu avocado tocat, crema fresca și coriandru proaspăt tocat.