Tort De Bezea Cu Lămâie

Tort De Bezea Cu Lămâie
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați tortul cu bezea cu lămâie. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 7g de proteine, 24g de grăsime, și un total de 547 calorii. Pentru 66 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Mergeți la magazin și ridicați scurtarea, sarea, apa și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 35 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 17%. Acest scor nu este atât de uimitor. Încercați Tort de lămâie cu glazură de bezea de lămâie, Tort De Bezea Cu Lămâie, și Tort De Bezea Cu Lămâie pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Faceți amestecul de budincă conform instrucțiunilor de pe cutie pentru plăcintă, folosind toate ingredientele de umplere rămase. Refrigerați aproximativ 1 1/2 ore sau până la răcire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amestec De BudincăAmestec De Budincă
2
Încălziți cuptorul la 163°.ungeți laturile a două tigăi rotunde de 9 sau 8 inci. Căptușiți fundul tigăilor cu hârtie pergament de gătit. Într-un castron mediu, bateți făina de tort, 3/4 cană zahăr, praful de copt, sarea, scurtarea, laptele, vanilia și 4 gălbenușuri de ou cu mixerul electric la viteză mică 30 de secunde, răzuind bolul constant. Bate la viteză mare 2 minute, răzuire castron ocazional. (Aluatul va fi rigid.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De CoptPraf De Copt
Făină De TortFăină De Tort
ScurtareaScurtarea
Gălbenuș De OuGălbenuș De Ou
VanilieVanilie
ZahărZahăr
LapteLapte
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De CoptHârtie De Copt
Mixer De MânăMixer De Mână
BolBol
CuptorCuptor
3
Răspândiți uniform în tigăi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Kilograme De Mure (aproximativKilograme De Mure (aproximativ
4
Într-un castron mic, bateți 4 albușuri cu mixerul electric la viteză medie până se spumează. Bateți în 1 cană de zahăr, 1 lingură la un moment dat, la viteză mare până se formează vârfuri rigide.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albușuri De OuAlbușuri De Ou
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
BolBol
5
Întindeți jumătate de bezea peste aluat în fiecare tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Kilograme De Mure (aproximativKilograme De Mure (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
6
Coaceți 30 până la 35 de minute sau până când bezea pare setată și uscată. Se răcește 10 minute. Slăbiți bezea de pe marginile tigăilor cu vârful cuțitului, dacă este necesar. Scoateți cu grijă din tigăi și îndepărtați hârtia. Se răcește complet cu părțile de bezea în sus pe rafturile de răcire, aproximativ 1 oră.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
CuțitCuțit
7
Întindeți 1 1/4 căni de budincă peste bezea pe 1 strat de tort.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Kilograme De Mure (aproximativKilograme De Mure (aproximativ
8
Așezați alt strat de tort, cu bezea în sus, pe primul strat. Se acoperă cu budinca rămasă.
9
Serviți în 30 de minute. A se păstra la frigider.
DificultateExpert
Gata În3 hrs, 35 m.
Porții8
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista