Tortul cu banane-nucă de cocos-susan ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Pentru 38 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 4G de proteine, 14g de grăsime, și un total de 298 calorii. Această rețetă servește 8. Această rețetă este plăcută de 200 de gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați praful de copt, uleiul vegetal, sarea și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 29%. Acest scor este destul de rău. Încercați Susan Feniger ' s Susan Crusted Banana Fritters cu nucă de cocos Kaya Jam, Tort Cu Nucă De Cocos Cu Banane, și Tort Cu Nucă De Cocos Cu Banane pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-o tigaie așezată la foc mic, prăjiți semințele de susan până devin maro deschis. Stai cu ochii pe ele și se amestecă în mod constant pentru ei arde cu ușurință. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Uncii De Ceață Tocată
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
2
Ungeți părțile laterale ale tigaiei. (Nu este nevoie să ungeți fundul.) Împrăștiați cuburi de unt pe tot fundul tigaiei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Căpșuni La Picior
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
3
Presărați zahăr brun pe tot fundul tigaiei, asigurându-vă că este distribuit uniform. Aranjați feliile de banane într-un singur strat deasupra untului și zahărului brun.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Până La 1-1/3 Căni De Apă
(carton Bloc)
Căpșuni La Picior
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
4
Preîncălziți cuptorul la 350 F. Setați raftul în mijlocul cuptorului. Într-un bol de amestecare, amestecați gălbenușurile de ou, zahărul granulat, sarea, praful de copt, uleiul, laptele de cocos și extractul de nucă de cocos (dacă se utilizează). Odată ce amestecul este neted, amestecați făina universală, câte o lingură pe rând. Asigurați-vă că amestecul nu conține bulgări.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane Salvatoare
1/2 Cană De Bomboane Hershey's Kisses
Extract De Nucă De Cocos
Ceapă
1 Ceapă Roșie Medie Spre Mare, Tăiată Cubulețe
Ciocolată Rasă, Opțional
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Acoperite Cu Ciocolată, Cum Ar Fi M&M's
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
5
Într-un alt bol de amestecare curat, bateți albușurile până se formează vârfuri rigide. Cu o spatulă de cauciuc, pliați jumătate din albușurile bătute în aluat; se amestecă bine. Îndoiți albușurile de ou rămase în aluat, pliați doar până când nu rămân dungi albe, având grijă să nu dezumflați aluatul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Înghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Acoperite Cu Ciocolată, Cum Ar Fi M&M's
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
6
Se toarnă aluatul în tigaie, chiar peste toppingul de banane.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(carton Bloc)
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
7
Întindeți aluatul cu spatula de cauciuc până la marginile tigaiei. Atingeți tigaia pe blatul de bucătărie de câteva ori pentru a scăpa de buzunarele de aer și asigurați-vă că aluatul intră în spațiile dintre feliile de banane.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(carton Bloc)
9 Borcane Sterilizate De Jumătate De Pint Pentru Conserve, Cu Capace și Inele
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
8
Presărați semințe de susan prăjite pe toată suprafața aluatului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Uncii De Ceață Tocată
9
Coaceți până când un tester de tort sau o scobitoare introdusă în centru iese curat, 30 până la 35 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Mestecat Mentă
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
10
Lăsați tortul să se răcească la temperatura camerei (sau doar puțin mai cald decât temperatura camerei), apoi desfaceți-l cu capul în jos în platoul de servire. Praf de zahăr pudră deasupra, dacă doriți.