Tort De Banane-Nucă De Cocos-Susan
Tortul cu banane-nucă de cocos-susan ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Pentru 38 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 4G de proteine, 14g de grăsime, și un total de 298 calorii. Această rețetă servește 8. Această rețetă este plăcută de 200 de gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați praful de copt, uleiul vegetal, sarea și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 29%. Acest scor este destul de rău. Încercați Susan Feniger ' s Susan Crusted Banana Fritters cu nucă de cocos Kaya Jam, Tort Cu Nucă De Cocos Cu Banane, și Tort Cu Nucă De Cocos Cu Banane pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o tigaie așezată la foc mic, prăjiți semințele de susan până devin maro deschis. Stai cu ochii pe ele și se amestecă în mod constant pentru ei arde cu ușurință. Pune deoparte.
Ungeți părțile laterale ale tigaiei. (Nu este nevoie să ungeți fundul.) Împrăștiați cuburi de unt pe tot fundul tigaiei.
Presărați zahăr brun pe tot fundul tigaiei, asigurându-vă că este distribuit uniform. Aranjați feliile de banane într-un singur strat deasupra untului și zahărului brun.
Preîncălziți cuptorul la 350 F. Setați raftul în mijlocul cuptorului. Într-un bol de amestecare, amestecați gălbenușurile de ou, zahărul granulat, sarea, praful de copt, uleiul, laptele de cocos și extractul de nucă de cocos (dacă se utilizează). Odată ce amestecul este neted, amestecați făina universală, câte o lingură pe rând. Asigurați-vă că amestecul nu conține bulgări.
Într-un alt bol de amestecare curat, bateți albușurile până se formează vârfuri rigide. Cu o spatulă de cauciuc, pliați jumătate din albușurile bătute în aluat; se amestecă bine. Îndoiți albușurile de ou rămase în aluat, pliați doar până când nu rămân dungi albe, având grijă să nu dezumflați aluatul.
Se toarnă aluatul în tigaie, chiar peste toppingul de banane.
Întindeți aluatul cu spatula de cauciuc până la marginile tigaiei. Atingeți tigaia pe blatul de bucătărie de câteva ori pentru a scăpa de buzunarele de aer și asigurați-vă că aluatul intră în spațiile dintre feliile de banane.
Presărați semințe de susan prăjite pe toată suprafața aluatului.
Coaceți până când un tester de tort sau o scobitoare introdusă în centru iese curat, 30 până la 35 de minute.
Lăsați tortul să se răcească la temperatura camerei (sau doar puțin mai cald decât temperatura camerei), apoi desfaceți-l cu capul în jos în platoul de servire. Praf de zahăr pudră deasupra, dacă doriți.