Tort de arțar cu mere de unt maro ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă face 8 porții cu 572 calorii, 8g de proteine, și 17g de grăsime fiecare. Pentru $2.44 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 185 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Un amestec de sare, zahăr, ouă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 2 ore. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 56%. Acest scor este destul de bun. Încercați Mere coapte umplute cu fulgi de ovăz cu unt brun de arțar, Tort De Mere Cu Unt Brun De Arțar Cu Susul În Jos, și Tort maro cu unt-mămăligă cu Caramel de arțar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Pentru merele de unt brun: aruncați merele cu suc de lămâie și sare. În tigaie mare, topiți untul la foc mediu până când începeți să spumați, 3 până la 4 minute. Rotiți ușor tigaia din când în când și continuați să gătiți până când spuma dispare și vedeți solide care încep să se rumenească în partea de jos a tigaiei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru Ungerea Insertului
1 Kilogram De Pâine De Secară Ușoară De O Zi, Tăiată Cubulețe
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
2
Adăugați mere, sirop și zahăr în tigaie și saut până când sunt fragede, 6 până la 8 minute, amestecând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kilogram De Pâine De Secară Ușoară De O Zi, Tăiată Cubulețe
Fâșie De Coajă De Lămâie
2 Conserve Jumătăți De Pere în Sirop
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
3
Se ia de pe foc. Cu lingura cu fante, transferați merele pe farfurie, lăsând sucurile în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kilogram De Pâine De Secară Ușoară De O Zi, Tăiată Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
4
Pentru tort: reglați suportul cuptorului în poziția de mijloc și preîncălziți cuptorul la 350 F. cu perie de patiserie, ungeți tigaia cu formă de arc de 9 inci cu aproximativ 3/4 lingură de unt. Tapetați fundul tigaiei cu hârtie pergament rotundă și periați pergamentul cu untul rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
4 Felii De Pecorino, Cu Grosimea De 1,2 Cm
Ardei Copt și Arpagic Suplimentar
Perie De Patiserie
Ceapă Tocată (2 Cepe)
5
Într-un castron mediu, amestecați făina, praful de copt, bicarbonatul de sodiu, sarea, ghimbirul și nucșoara; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazăre Cu Cocă Violet
Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)
Sare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
Bomboanele Lui Peachie-o
6
Într-un castron mare, bateți restul de 4 linguri de unt și ulei la viteză medie până când sunt ușoare și complet încorporate, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-o
7
Adăugați sirop de arțar și continuați să bateți cu viteză medie până când este gros și palid, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sirop De Arțar Pur (de Preferință Grad B), Plus 4 Lingurițe Pentru Servire
8
Adăugați ouă, pe rând, bătând bine după fiecare adăugare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Prajit, De Preferat Canola
9
Reduceți viteza mixerului la minim și adăugați amestecul de făină în trei loturi, alternând cu laptele. Răzuiți părțile laterale și fundul vasului cu o spatulă de cauciuc, după cum este necesar. Creșteți viteza la mediu și bateți amestecul doar până la combinare, 20 până la 30 de secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
Prăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
42 Lemn Dulce Snur Roșu
Bomboanele Lui Peachie-o
10
Răzuiți aluatul în tigaia pregătită.
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
11
Coaceți 30 de minute până când blatul este setat și începe să se rumenească. Se acoperă cu mere și se continuă coacerea până când testerul de tort introdus în centrul tortului iese curat, cu 45 până la 60 de minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kilogram De Pâine De Secară Ușoară De O Zi, Tăiată Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)
12
Transferați tortul în raftul de răcire și răciți în tigaie 10 minute. Eliberați și îndepărtați forma arcului.
Echipamente pe care le vei folosi
Bitul De Copt Portocaliu M&m
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
13
În timp ce tortul se răcește, amestecați picăturile de mere în tigaie și aduceți la foc mic la foc mediu-mare. Gatiti pana se ingroasa, Bulbuc, și a redus la aproximativ cupa de la cca. Stropiți imediat peste tort.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kilogram De Pâine De Secară Ușoară De O Zi, Tăiată Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
14
Se răcește tortul aproximativ 45 de minute și se servește cald cu înghețată. Tortul poate fi, de asemenea, răcit complet și servit la temperatura camerei.