Tort De Afine
Tortul de afine necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 16 și costă 63 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 6g de proteine, 5g de grăsime, și un total de 278 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Dacă aveți la îndemână praf de copt, suc de lămâie, unt și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scor de 26%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Tort De Afine, Tort De Afine, și Tort De Afine pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 35
Bateți primele 3 ingrediente la viteza medie a unui mixer până se omogenizează bine (aproximativ 5 minute).
Adăugați ouă și albuș de ou, câte 1, bătând bine după fiecare adăugare. Lingurați ușor făina în cupe de măsurare uscate; nivelați cu un cuțit.
Combinați 2 linguri de făină și afine într-un castron mic și aruncați bine.
Combinați făina rămasă, praful de copt, bicarbonatul de sodiu și sarea.
Adăugați amestecul de făină în amestecul de zahăr alternativ cu iaurt, începând și terminând cu amestecul de făină. Îndoiți amestecul de afine și vanilie; turnați aluatul de tort într-o tigaie cu tub de 10 inci acoperită cu spray de gătit.
Coaceți la 350 timp de 1 oră și 10 minute sau până când o culegere de lemn introdusă în centru iese curată.
Tort rece în tigaie 10 minute; scoateți din tigaie.
Combinați zahărul pudră și sucul de lămâie într-un castron mic; stropiți peste tortul cald.
Tăiați cu un cuțit zimțat.