Tort daikon crocant auriu cu sos picant de soia din plante
Dacă $1.12 pe portie se încadrează în bugetul dvs., tortul daikon crocant auriu cu sos picant de soia din plante ar putea fi un minunat fără gluten și fără lactate rețetă pentru a încerca. Această rețetă face 8 porții cu 295 calorii, 13g de proteine, și 14g de grăsime fiecare. Această rețetă de la Epicurious are 1 fani. Un amestec de daikon, sos de soia, frunze de coriandru și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 31%. Acest scor nu este atât de mare. Rețete similare sunt Taitei Cu Sos De Soia, Sparanghel de susan cu sos Aioli de soia-usturoi, și Kebab de friptură de soia cu miere cu sos de lime de coriandru.
Instrucțiuni
1
Fit procesor cu disc grilaj cu găuri mari. Lucrând cu câteva bucăți de daikon la un moment dat, așezați bucăți de daikon în tubul de alimentare și procesați până când sunt rase grosier.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ridiche Daikon
2
Transferați daikon în castron. Înlocuiți discul de grătar din procesor cu lama metalică. Întoarceți daikon la procesor și tocați fin, folosind viraje pornite/oprite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ridiche Daikon
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
3
Încălziți tigaia mare și grea la foc mediu-mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
4
Adăugați cuburi de cârnați în tigaie și saut până când grăsimea se face și cârnații se rumenesc, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cârnați
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
5
Adăugați ceapa verde și creveții uscați; se amestecă 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți Uscați
Ceapa Verde
6
Adăugați daikon cu sucuri și 1/2 cană de apă; aduceți la fierbere. Reduceți căldura la mediu; gătiți până când daikon este moale și lichidul este aproape evaporat, amestecând frecvent, aproximativ 25 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ridiche Daikon
Apă
7
Între timp, pulverizați tava de tort cu diametrul de 9 inci cu laturile înalte de 1 1/2 inci cu spray antiaderent.
Echipamente pe care le vei folosi
Formă De Tort
8
Bateți făina de orez și restul de 1 cană de apă într-un castron mare până se omogenizează bine. Se amestecă amestecul de daikon. Condimentează după gust cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Făină De Orez
Ridiche Daikon
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Bol
9
Întindeți amestecul daikon uniform în tigaia pregătită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ridiche Daikon
Ardei Arbol
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
10
Așezați tigaia pentru tort pe suportul pentru aburi din bambus, peste wok umplut la jumătate cu apă fierbinte sau pe suportul metalic, peste apa fierbinte în oală. Acoperiți cu capac; abur la foc mediu până când tortul este setat și ferm la atingere, adăugând ocazional mai multă apă în wok sau oală, după cum este necesar, aproximativ 45 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Formă De Tort
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
Pachete De 5 Până La 8,8 Uncii De 90 De Secunde, Orez Integral Din Cereale Gata Pentru Cuptorul Cu Microunde Sau 4 Căni De Orez Brun Gătit
11
Scoateți tigaia din abur; tort rece în tigaie 1 oră. Acoperiți și refrigerați tortul daikon în tigaie peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ridiche Daikon
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
12
Bateți sosul de soia și uleiul de susan într-un castron mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Susan
Sos De Soia
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Bol
13
Încălziți 1 lingură de ulei vegetal în tigaie mică la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei Vegetal
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
14
Adăugați coriandru, ghimbir cu sucuri și ardei iute sau sos fierbinte de chili; se amestecă 30 de secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Chili
1 Lingură De Ceapă Verde, Tăiată în Fâșii De 2,5 Cm
Ardei Iute
Ghimbir
15
Se amestecă amestecul de ghimbir în amestecul de sos de soia. Faceți înainte tortul și sosul daikon pot fi făcute cu 2 zile înainte. Se acoperă separat și se dă la frigider.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Soia
Ridiche Daikon
Ghimbir
Sos
16
Rulați cuțitul mic în jurul tortului daikon pentru a slăbi. Inversați pe placa de tăiere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ridiche Daikon
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De Tăiere
Cuțit
17
Tăiați tortul în felii groase de 1/2 inch (nu pene), apoi tăiați fiecare felie transversal în bucăți lungi de 2 inch.
18
Încălziți 1 lingură de ulei vegetal într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare. Lucrând în loturi, adăugați felii de tort daikon în tigaie și gătiți până se rumenesc, adăugând mai mult ulei în tigaie pentru fiecare lot, după cum este necesar, aproximativ 5 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Gătit
Ridiche Daikon
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
19
Transferați feliile pe platou.
20
Se presară cu semințe de susan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe De Susan
21
Serviți sos de soia din plante alături pentru scufundare.