Tort Cutremur
Această rețetă servește 24. Pentru 64 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 2G de proteine, 13g de grăsime, și un total de 280 calorii. 106 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de amestec german de tort de ciocolată plus ouă, zahăr de cofetari, unt și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 20%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Rețete similare includ Tort Cutremur, Tort Cutremur, și Tort Cutremur.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F. frecați bine cu unt o tigaie metalică de 9 cm.13 inch. Dacă utilizați un vas de sticlă, preîncălziți la 32
Presărați nuca de cocos peste fundul tigaiei, apoi stratificați cu nucile și ciocolata chips.In un castron mediu, folosind un mixer electric de mână, bate untul dedurizată, crema de branza, cofetari zahăr și vanilie până la smooth.In un bol mare de amestecare, folosind același mixer (nu trebuie să-l curățați), bateți amestecul de tort și alte ingrediente solicitate pe cutie (ouă, ulei și apă) până se omogenizează.
Se toarnă amestecul de tort peste amestecul de nucă de cocos.Aruncați linguri de amestec de cremă de brânză peste amestecul de tort și întindeți-l ușor pentru a face un strat uniform. Nu-l întindeți până la capăt.
Coaceți timp de 40 până la 50 de minute.
Lăsați tortul să se răcească complet la temperatura camerei, apoi transferați-l la frigider și răciți înainte de servire. Îl puteți servi răcit sau îl puteți readuce la temperatura camerei după răcire, dar răcirea facilitează felierea.