Tort cu zmeură și cremă de ciocolată albă cu aragaz lent

Tort cu zmeură și cremă de ciocolată albă cu aragaz lent
Această rețetă servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 9g de proteine, 34G de grăsime, și un total de 725 calorii. Pentru $1.65 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați zahăr, cremă de brânză, zmeură și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 29%. Acest scor este destul de rău. Încercați Tort De Cafea Cu Brânză Cremă De Zmeură Cu Aragaz Lent, Tort Cu Cremă De Ciocolată Albă Cu Zmeură, și Tort De Nucă De Cocos Cu Zmeură Cu Aragaz Lent pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Pulverizați 4 1/2-quart aragaz lent cu spray de copt cu făină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De CoptSpray De Copt
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Aragaz LentAragaz Lent
2
Într-un castron mare, aruncați amestecul de tort, îndepărtând și lăsând deoparte 1/2 cană din amestecul uscat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amestec De TortAmestec De Tort
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Adăugați amestecul de budincă, untul topit, 2 ouă întregi, 1 gălbenuș de ou și apă pentru a amesteca tortul într-un castron mare. Se amestecă până se amestecă bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amestec De TortAmestec De Tort
OuăOuă
Gălbenuș De OuGălbenuș De Ou
UntUnt
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
4
Într-un castron mic, presărați 1/4 cană din amestecul de tort rezervat peste zmeura congelată. Se amestecă pentru a acoperi. Îndoiți zmeura în amestecul de amestec de tort.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ZmeurăZmeură
Amestec De TortAmestec De Tort
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
5
Se toarnă aluatul în aragazul lent.
Echipamente pe care le vei folosi
Aragaz LentAragaz Lent
6
Într-un castron mediu, bateți crema de brânză, restul de 1/4 cană de amestec de tort, zahărul și 1 albus de ou. Folosiți cuțitul pentru a plia amestecul de brânză cremă în aluat în aragazul lent, lăsând panglici de brânză cremă care trec prin aluat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De BrânzăCremă De Brânză
Albușuri De OuAlbușuri De Ou
Amestec De TortAmestec De Tort
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Aragaz LentAragaz Lent
CuțitCuțit
BolBol
7
Capac; gatiti la foc mare setarea 2-3 ore sau până când tort este setat în centru. Opriți aragazul lent; scoateți capacul. Se răcește complet înainte de servire.
Echipamente pe care le vei folosi
Aragaz LentAragaz Lent
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 15 m.
Porții6
Scor De Sănătate4
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista