Tort cu zmeură și cremă de ciocolată albă cu aragaz lent
Această rețetă servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 9g de proteine, 34G de grăsime, și un total de 725 calorii. Pentru $1.65 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați zahăr, cremă de brânză, zmeură și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 29%. Acest scor este destul de rău. Încercați Tort De Cafea Cu Brânză Cremă De Zmeură Cu Aragaz Lent, Tort Cu Cremă De Ciocolată Albă Cu Zmeură, și Tort De Nucă De Cocos Cu Zmeură Cu Aragaz Lent pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pulverizați 4 1/2-quart aragaz lent cu spray de copt cu făină.
Într-un castron mare, aruncați amestecul de tort, îndepărtând și lăsând deoparte 1/2 cană din amestecul uscat.
Adăugați amestecul de budincă, untul topit, 2 ouă întregi, 1 gălbenuș de ou și apă pentru a amesteca tortul într-un castron mare. Se amestecă până se amestecă bine.
Într-un castron mic, presărați 1/4 cană din amestecul de tort rezervat peste zmeura congelată. Se amestecă pentru a acoperi. Îndoiți zmeura în amestecul de amestec de tort.
Se toarnă aluatul în aragazul lent.
Într-un castron mediu, bateți crema de brânză, restul de 1/4 cană de amestec de tort, zahărul și 1 albus de ou. Folosiți cuțitul pentru a plia amestecul de brânză cremă în aluat în aragazul lent, lăsând panglici de brânză cremă care trec prin aluat.
Capac; gatiti la foc mare setarea 2-3 ore sau până când tort este setat în centru. Opriți aragazul lent; scoateți capacul. Se răcește complet înainte de servire.