Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați tortul cu capul în jos cu zmeură-Mango. Această rețetă face 12 porții cu 384 calorii, 5g de proteine, și 20g de grăsime fiecare. Pentru 86 cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați mango, migdale tăiate, ulei vegetal și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 40 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 21%. Acest scor nu este atât de minunat. Încercați Tort De Mango Cu Susul În Jos, Tort Cu Mango Cu Susul În Jos, și Tort De Zmeură Cu Susul În Jos pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Încălziți cuptorul la 177° (325F pentru tigaie întunecată sau antiaderentă). Topiți untul în cratiță de 1 litru la foc mediu, amestecând ocazional. Se amestecă zahărul și frișca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă
Unt
Zahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
Cuptor
Tigaie
2
Se încălzește la fierbere, amestecând constant; se fierbe 30 de secunde.
3
Se toarnă în tigaie dreptunghiulară de 13x9 inci. Top amestec de zahăr uniform cu zmeură, mango și migdale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zmeură
Migdale
1 Ananas Alb Mare Sau Ananas Obișnuit
Zahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
4
În castron mare, bate tort se amestecă, rezervat 1/2 ceasca suc de mango, apă, ulei, extract de migdale și ouă cu mixer electric la viteză mică 30 secunde, apoi la viteza medie 2 minute, răzuire castron ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Extract De Migdale
Amestec De Tort
Suc
1 Ananas Alb Mare Sau Ananas Obișnuit
Apă
Ouă
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De Mână
Bol
5
Se toarnă aluatul peste fructe și migdale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Migdale
Fructe
6
Coaceți 41 până la 48 de minute sau până când scobitoarea introdusă în centru iese curată. Rulați imediat cuțitul în jurul părților laterale ale tigaiei pentru a slăbi tortul. Întoarceți tigaia cu capul în jos pe placa de servire rezistentă la căldură; lăsați tigaia peste tort 1 minut, astfel încât toppingul să poată stropi peste tort. Se răcește cel puțin 30 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Scobitori
Cuptor
Cuțit
Tigaie
7
Se servește cald sau rece. A se păstra acoperit la frigider.