O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 8g de proteine, 39G de grăsime, și un total de 760 calorii. Această rețetă servește 10 și costă 1,1 USD pe porție. 604 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Un amestec de ciocolată semi-dulce, ciocolată, zahăr granulat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 39%. Acest scor nu este atât de mare. Rețete similare includ Tort de ciocolată cu ciocolată cu lapte-glazură de unt de arahide și unt de arahide fragil, Tort de ciocolată cu glazură de unt de arahide și Topping de unt de arahide cu ciocolată, și Tort Brownie de ciocolată cu 4 straturi cu glazură de unt de arahide și Ganache de ciocolată.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 177°.pulverizați 2 tigăi rotunde de 8 inci cu spray de gătit adăugat cu făină. Căptușiți fundul cu runde de hârtie pergament.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit
Prune Sau Alte Fructe Fierte
Echipamente pe care le vei folosi
4 Felii De Pecorino, Cu Grosimea De 1,2 Cm
Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Combinați făina, zahărul, cacao, bicarbonatul de sodiu și sarea în bolul de amestecare și amestecați foarte bine pentru a combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazăre Cu Cocă Violet
Hârtie De Orez
Prune Sau Alte Fructe Fierte
Fâșie De Coajă De Lămâie
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
(112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
3
Adăugați untul moale și zeama și amestecați la scăzut (am folosit un mixer cu o paletă) până la omogenizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Coji De Patiserie Necoapte (9 Inchi)
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf Mare De Sare Fină
4
Bateți ouăle, vanilia și cafeaua răcită împreună într-un alt bol și adăugați la aluat în 3 adaosuri, răzuind părțile laterale ale bolului și amestecând până se omogenizează. Încercați să nu bateți mult aer în amestecul de ouă pe măsură ce îl adăugați – amestecați bine. Răzuiți fundul vasului și asigurați-vă că amestecați în tot aluatul.Împărțiți aluatul între tigăi și coaceți pe raftul central timp de 38 până la 44 de minute sau până când o scobitoare de lemn introdusă în centru iese curată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Napolitană Necco
Suplimentar Frisca Si Bucle De Ciocolata, Optional
Ulei De Prajit, De Preferat Canola
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Mestecat Mentă
Ceapă Tocată (2 Cepe)
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
Bomboanele Lui Peachie-o
5
Lăsați să se răcească în tigăi timp de aproximativ 5 minute, rândul se inversează pe rafturi pentru a se răci complet.
6
Îndepărtați pergamentul când este rece.Glazură de ciocolată: topiți ambele bomboane de ciocolată în cuptorul cu microunde, cazan dublu sau vas așezat peste apă care abia fierbe; lăsați deoparte să se răcească.Bateți untul până devine cremos. Asigurați-vă că nu este prea rece sau ar putea provoca re-solidificarea ciocolatei. Se amestecă puterea de cacao, aproximativ o cană de zahăr pudră și ciocolata topită răcită. Răzuiți părțile laterale ale bolului și bateți bine; adăugați zahărul pudră rămas, apoi adăugați lapte la temperatura camerei, vanilie și sare, bătând și răzuind până obțineți consistența care vă place.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Monedă Roșie De Bomboane
5 Bomboane Lui Peachie-O
2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată
Bomboane De Napolitană Necco
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Hârtie De Orez
1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Prăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite Grosier
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
6 1/2 Uncii De Ciocolată Neîndulcită, Tocată Fin
1/2 Cana Unt Nesarat (1 Baton), La Temperatura Camerei, Plus Mai Mult Pentru Periaj