O porție conține 741 calorii, 16g de proteine, și 41G de grăsime. Pentru $1.55 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. 518 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână făină universală, albușuri de ou, fasole de vanilie și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 4 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 58%. Acest scor este bun. Încercați Sănătos Chunky Monkey Cake nr / aka tort de banane cu unt de arahide cu glazură de unt de arahide cu ciocolată! (fără zahăr, bogat în proteine și fără gluten), Tort De Banane Cu Unt De Arahide, și Tort De Banane Cu Unt De Arahide pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Puneți o farfurie albă mică în congelator pentru a se răci. Curățați și feliați bananele subțire și puneți-le într-o oală.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(carton Bloc)
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
2
Adăugați zahăr, apă, fasole de vanilie și suc de lămâie și dați foc la mare. Gatiti, amestecand des. Odată ce zahărul este dizolvat și amestecul fierbe, reduceți focul la mediu-mic și fierbeți, amestecând des, timp de cel puțin 20 de minute. În acest moment începeți testarea gemului pentru coacere; puneți o cantitate mică de gem pe farfurie și puneți-o în congelator. Lăsați să se răcească, apoi testați pentru runniness. Repetați la fiecare 5 minute până când gemul este gros. Scoateți imediat de pe foc și răzuiți gemul într-un vas mediu de amestecare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albusuri Pasteurizate (din Cutie), La Temperatura Camerei
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Suc De Lămâie, Opțional
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Gem
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec Natural Pentru Prăjituri
3
Se pune la frigider pentru a se răci, apoi se răzuiește într-un recipient etanș. Pune deoparte.
4
Faceți tortul: puneți un suport în centrul cuptorului. Preîncălziți cuptorul la 350 F.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
5
Tăiați o bucată de hârtie pergament pentru a se potrivi în fundul unei foi de copt cu margini de 18 x 13 inci cu unt. Pune deoparte. În vasul unui mixer cu suport prevăzut cu un accesoriu cu palete, smântână împreună unt, unt de arahide și zahăr la viteză medie până când este ușor și pufos, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
350 G Ciocolată Amăruie Sau Semidulce, Tocată Grosier
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
1 Până La 2 Linguri De Suc De Lămâie, Opțional
Suc De Lămâie, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
Creveți Sotați
Un Praf Mare De Sare Fină
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
6
Adăugați ouă pe rând, urmate de vanilie, răzuire bătător și castron bine între adaosuri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Fursecuri Cu Unt De Arahide Refrigerat, înmuiat (tuburi Fiecare)
Pachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
7
Combinați făina, bicarbonatul de sodiu și sarea și bateți sau Cerneți împreună.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazăre Cu Cocă Violet
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
8
Combinați Zara și apa fierbinte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fiecare Nucșoară Măcinată, Ienibahar și Cuișoare
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
9
Adăugați amestecurile uscate și umede la ingredientele cremate în adaosuri alternative, începând și terminând cu uscarea și răzuirea bine între adaosuri.
10
Răzuiți aluatul în tigaia pregătită și întindeți uniform cu o spatulă mare offset.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
Spatula Offset
Creveți Sotați, Decojiți
11
Coaceți timp de 20 de minute, apoi întoarceți tigaia și coaceți până când o frigăruie introdusă în mijloc iese curată, cu 10 până la 15 minute mai mult.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri
Creveți Sotați, Decojiți
12
Scoateți din cuptor și lăsați să se răcească la temperatura camerei înainte de a împacheta în plastic și refrigerați cel puțin 30 de minute. Tortul poate avea un vârf neuniform în acest moment, acest lucru este normal și ar trebui să revină la răcire.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
13
Pentru a asambla tortul, tăiați trei cercuri de 6 inci din tort cât mai aproape de centru.
14
Îndepărtați orice tort din jurul cercurilor și salvați resturi pentru fleacuri sau gustări. Cu o spatulă mare offset, separați cu grijă fundul straturilor de pergament. Dacă tortul este prea delicat pentru a vă mișca cu încredere, răciți-l în frigider sau congelator până când este mai ferm.
Echipamente pe care le vei folosi
Spatula Offset
15
Îndepărtați un strat pe o placă sau o farfurie de tort și întindeți cu gem de banane uniform și până la margine, într-un strat gros de 1/4 până la 1/2 inch. Sus cu un alt strat și repetați. Odată ce tortul este asamblat, treceți la frigider. (A se vedea nota de mai sus.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
(carton Bloc)
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Gem
1
Combinați albușurile de ou, zahărul, crema de tartru sau sucul de lămâie și vanilia într-un castron de mixer montat. Suspendați vasul peste apă fierbinte, amestecând constant cu mâna, până când zahărul se dizolvă și amestecul este ușor spumos și fierbinte la atingere. Treceți la mixerul prevăzut cu accesoriu pentru TEL și bateți la cea mai mare viteză până la vârfuri rigide, aproximativ 1 minut. Cu generozitate dollop o cantitate mare de bezea pe partea de sus a tort și răspândirea uniform în jurul sus și în jos părți de tort. Continuați să adăugați bezea pe laturi și neteziți până când este complet acoperită, apoi chiar și în partea de sus. Dacă doriți, transferați niște bezea rămasă într-o pungă de conducte sau pungă Ziploc cu sau fără vârf de stea și pipeți 8 sărutări sau rozete uniform în jurul perimetrului vârfului. Umpleți centrul de sus cu fragile sau arahide, dacă doriți. Când feliați, asigurați-vă că ștergeți lama cuțitului cu un prosop umed între tăieturi pentru a menține glazura îngrijită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Înghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, Opțional
1 Bomboană De Caracatiță Sour Brite
1 Pachet (8 Uncii) De Biscuiți Cu Ceai (cum Ar Fi Biscuiții Marie)
Aluat De Fursecuri Cu Unt De Arahide Refrigerat, înmuiat (tuburi Fiecare)
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Suc De Lămâie, Opțional
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
Un Praf Mare De Sare Fină
1 Rulou Galben Cu Fructe
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat