Quincea Layer Cake ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă servește 72 și costă 1,94 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 4G de proteine, 15g de grăsime, și un total de 615 calorii. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați apă, roll-up-uri de fructe mixere de aromă de fructe mestecate gustări de fructe, albușuri de ou și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 19%. Acest scor nu este atât de mare. Încercați Tort Toll House (tort strat sau tort Bundt-Tu alegi), Tortul Dark Knight (Tort Cu Strat Triplu De Ciocolată), și Layer Cake Tips + Cel Mai Mare Tort De Ziua De Naștere De Până Acum pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Se încălzește cuptorul la 325 F. cu generozitate ungeți fundul și părțile laterale ale fiecărei tigaie rotunde cu scurtare solidă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Căni De Curmale Tocate (aproximativ)
Echipamente pe care le vei folosi
1 Lingură De Grăsime Naturală
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Presărați făină pentru a acoperi tigăile; atingeți pentru a îndepărta excesul de făină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
3
Pentru a face aluat pentru tigăi de 6 și 8 inci, într-un castron mare, bateți 2 cutii amestec de tort, 2 1/2 căni de apă, 2/3 cană de ulei și 6 albușuri de ou cu mixer electric la viteză mică 30 de secunde, apoi la viteză medie 2 minute, răzuire castron ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Înghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, Opțional
înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentare
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
4
Întindeți 2 1/4 căni de aluat în tigaie de 6 inci și 4 1/4 căni de aluat în tigaie de 8 inci. Acoperiți aluatul rămas cu folie de plastic; la frigider.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în Optimi
Creveți Sotați, Decojiți
5
Așezați ambele tigăi la aproximativ 3 inci distanță pe raftul cuptorului din mijloc.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
6
Coaceți tort de 6 inci 40 până la 45 de minute și tort de 8 inci 45 până la 50 de minute. Tortul se face atunci când scobitoarea introdusă în centru iese curată. Se răcește în tigăi pe rafturi de răcire 15 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Mestecat Mentă
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
7
Scoateți prăjiturile din tigăi; așezați părțile superioare în sus pe rafturile de răcire. Se răcește complet, aproximativ 1 oră.
8
Pentru a face aluat pentru tigaie de 12 inci, într-un castron mare, bateți 2 cutii amestec de tort, 2 1/2 căni de apă, 2/3 cană ulei și 6 albușuri de ou cu mixer electric la viteză mică 30 de secunde, apoi la viteză medie 2 minute, răzuire castron ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Înghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, Opțional
înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentare
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
Creveți Sotați, Decojiți
9
Adăugați aluatul în aluat pus deoparte la frigider; se amestecă pentru a combina.
10
Întindeți 9 căni de aluat uniform în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
11
Coaceți tortul de 12 inci 50 până la 60 de minute. Tortul se face atunci când scobitoarea introdusă în centru iese curată. Se răcește în tigaie pe raftul de răcire 25 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Bitul De Copt Portocaliu M&m
Gumă De Mestecat Mentă
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
Creveți Sotați, Decojiți
12
Scoateți tortul din tigaie; așezați partea superioară în sus pe raftul de răcire. Se răcește complet, aproximativ 1 oră.
Echipamente pe care le vei folosi
Bitul De Copt Portocaliu M&m
Creveți Sotați, Decojiți
13
Fiecare nivel este alcătuit din 2 straturi de tort. Pentru a face un alt strat de 6 și 8 inci, spălați și uscați ambele Tigăi. Pregătiți din nou tigăile conform instrucțiunilor din Pas
14
Umpleți tigăile conform instrucțiunilor din Pas
15
Coaceți și răciți conform instrucțiunilor din Pas
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
16
Spălați și uscați tigaia de tort de 12 inci. Pregătiți din nou tigaia conform instrucțiunilor din Pas
Echipamente pe care le vei folosi
1 Lingură De Grăsime Naturală
17
Pentru al doilea strat, faceți aluat, umpleți tigaia, coaceți și răciți conform instrucțiunilor din pașii 4 și
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
Creveți Sotați, Decojiți
18
Pentru a face glazura, într-un castron mare, amestecați împreună 8 căni de zahăr pudră și 1 lingură de pudră de bezea. Cu mixerul electric la viteză mică, bateți în 1 cană de scurtare, 1/2 cană de lapte, 2 lingurițe de vanilie și 1 linguriță de extract de migdale; bate la viteză medie până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Scorțișoară, Opțional
Rulou Cu Fructe Galben
Căni De Curmale Tocate (aproximativ)
1 Bomboană De Caracatiță Sour Brite
Stropi Asortați și Mini Biscuiți în Formă De Ursuleț De Miere, Opțional
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
Echipamente pe care le vei folosi
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
19
Adăugați lapte suplimentar, câte 1 lingură la un moment dat, pentru a obține o consistență tartinabilă. Se amestecă culoarea alimentelor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Picături Colorant Alimentar Roșu, Opțional
1 Bomboană De Caracatiță Sour Brite
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
20
Transferați glazura într-un alt castron mare; acoperiți cu folie de plastic. Faceți glazura conform instrucțiunilor de încă 3 ori.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Bomboană De Caracatiță Sour Brite
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în Optimi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
21
Pentru a asambla tort, cu cuțit zimțat, se taie crusta bombat de sus a fiecărui strat de tort pentru a forma o suprafață plană. Îndepărtați cu grijă firimiturile din prăjituri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
Echipamente pe care le vei folosi
3 M&M-uri Verzi
22
Așezați aproximativ 1 lingură de glazură pe tava de servire, unde va fi așezat primul strat de tort pentru a împiedica alunecarea tortului pe tavă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Bomboană De Caracatiță Sour Brite
23
Așezați 1 strat (12 inci), tăiat cu fața în sus, pe tavă. Se potrivesc decorare sac cu vârful rotund mare; umple cu glazura. Țeavă în jurul marginii interioare superioare a stratului de tort, formând o margine groasă de glazură de aproximativ 3/4 inch înălțime.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Bomboană De Caracatiță Sour Brite
24
Întindeți 1 cană de umplutură de zmeură deasupra tortului în interiorul marginii de glazură. Se acoperă cu al doilea strat de tort de 12 inci, tăiat cu partea în jos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu 50 De Calorii
1 Bomboană De Caracatiță Sour Brite
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
25
Pentru straturile de 6 și 8 inci, faceți carton rotund pentru a plasa nivelurile de tort, așezând fundul tigăilor de tort pe carton; urmăriți în jurul marginii tigaiei.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
26
Tăiați cu foarfece. Pentru nivelul de 6 inci, așezați o cantitate mică de glazură pe centrul cartonului rotund pentru a ține tortul pe loc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Bomboană De Caracatiță Sour Brite
Echipamente pe care le vei folosi
Foarfece De Bucătărie
27
Așezați stratul de tort de 6 inci, tăiat cu fața în sus, pe carton. Țeavă o margine de glazură în jurul marginii interioare a tortului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Bomboană De Caracatiță Sour Brite
28
Intinde 1/4 cana Zmeura de umplere peste partea de sus a tort în interiorul frontieră. Se acoperă cu stratul de tort de 6 inci rămas, tăiat cu partea în jos. Repetați pentru nivelul de 8 inci, folosind carton rotund de 8 inci, atât straturi de tort de 8 inci, cât și umplutură de zmeură de 1/2 cană.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu 50 De Calorii
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
29
Pentru a îngheța nivelul de 6 și 8 inci, amestecați glazura. Folosind o spatulă mare, întindeți cu grijă un strat subțire de glazură pe părțile laterale ale prăjiturilor, apoi pe vârfuri. Folosiți spatula pentru a împinge glazura, fără a permite niciodată spatulei să atingă tortul. (Scopul acestei tehnici este de a sigila firimiturile pentru a ușura înghețarea tortului.) Aplicați al doilea strat mai gros de glazură pe părțile laterale și pe vârfurile prăjiturilor, întinzându-se până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Bomboană De Caracatiță Sour Brite
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
30
Pentru un tort stivuit în care nivelurile sunt așezate direct una peste alta, fiecare nivel va trebui să fie susținut de mai multe tije de dibluri. Pentru a marca unde să plasați nivelul de 8 inci deasupra nivelului de 12 inci, centrați tigaia de tort de 8 inci, întoarsă cu susul în jos, deasupra nivelului de 12 inci și apăsați ușor pentru a face amprenta; scoateți tigaia.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Lingură De Grăsime Naturală
31
Introduceți 1 tijă de diblu în centrul nivelului de 12 inci, direct în jos în tavă. Marcați tija cu înălțimea exactă a nivelului; scoateți tija.
32
Tăiați încă 7 tije la lungimea marcată. Introduceți tije în tort de 12 inci, distanțându-se uniform la 1 1/2 inci în interiorul conturului imprimat pe nivelul de 12 inci.
33
Așezați nivelul de 8 inci deasupra nivelului de 12 inci.
34
Marcați nivelul de 8 inci cu amprenta tăvii de tort de 6 inci; scoateți tigaia.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Lingură De Grăsime Naturală
35
Tăiați și introduceți 8 tije de dibluri pentru nivelul de 8 inci conform instrucțiunilor de la Pasul 1
36
Top 8-inch tier cu 6-inch tier.
37
Utilizați glazura rămasă, gustări cu aromă de fructe și lemn dulce pentru a decora tortul după cum doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Bomboană De Caracatiță Sour Brite
Bomboane Inteligente
1 Lingura Unt Nesarat, Topit, Plus 2 Linguri Netopit