Hickory Fum Fript Flanc Friptură

Hickory Fum Fript Flanc Friptură
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați friptura de flanc fript Hickory Smoke. O porție conține 507 calorii, 73G de proteine, și 20g de grăsime. Pentru $ 6.14 pe portie, această rețetă acoperă 32% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Un amestec de sare kosher, friptură de flanc, sare de fum hickory și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. valentin zi va fi și mai special cu această rețetă. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Este adus la tine de Toțiretete. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 76%. Acest scor este solid. Încercați Flanc Fript-Sandwich-Uri Friptură, Bbq (sau fript) flanc friptură Sandwich-uri, și Friptură de flanc fript cu Salsa Verde pentru rețete similare.

Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir

Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru friptură. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau medii, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase se pot descurca cu un roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Goldschmidt Vineyard Alexander Valley Chelsea Merlot cu un rating de 4.8 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 20 de dolari pe sticlă.
Goldschmidt Vineyard Alexander Valley Chelsea Merlot
Goldschmidt Vineyard Alexander Valley Chelsea Merlot
Arome frumoase de zmeură roșie, cireș negru și condimente. Plin și rotund cu prune, coacăze roșii, mure și arome de frunze de dafin. Taninurile moi conferă acestui vin o netezime catifelată, iar finisajul cu ciocolată continuă și continuă.
DificultateUșor
Gata În10 m.
Porții4
Scor De Sănătate30
Revista