Tort Cu Strat De Portocale Glazurat Cu Afine

Tort Cu Strat De Portocale Glazurat Cu Afine
Tortul cu strat de portocale glazurat cu afine ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă servește 12 și costă 67 de cenți pe porție. O porție conține 434 calorii, 7g de proteine, și 19g de grăsime. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Dacă aveți la îndemână extract de vanillan, făină de tort, lapte și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 18%. Acest scor nu este atât de super. Rețete similare includ Tort Cu Strat De Portocale Glazurat Cu Afine, Tort De Afine Cu Glazură Portocalie, și Tort cu strat de sifon portocaliu cu cremă de unt de bezea italiană de migdale-portocale.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 F. Unt și făină două tigăi de tort cu diametrul de 9 inci, cu laturile înalte de 2 inci. Cerneti faina, praful de copt si sarea intr-un bol mediu. Folosind mixerul electric, bateți untul într-un castron mare până când este cremos. Adăugați treptat zahăr; bateți până când este ușor și pufos, răzuind ocazional părțile laterale ale bolului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De CoptPraf De Copt
UntUnt
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
ZahărZahăr
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
BolBol
CuptorCuptor
2
Adăugați gălbenușurile de ou 1 la un moment dat, bătând bine după fiecare adăugare. Bateți în coaja de portocală, extract de vanilie și extract de portocală.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Extract De VanilieExtract De Vanilie
Extract De PortocaleExtract De Portocale
Coaja De PortocalaCoaja De Portocala
Gălbenuș De OuGălbenuș De Ou
3
Bateți laptele și iaurtul într-un castron mic pentru a amesteca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
IaurtIaurt
LapteLapte
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
4
Adăugați ingrediente uscate la amestecul de gălbenușuri în 3 adaosuri alternativ cu amestecul de lapte în 2 adaosuri, bătând bine după fiecare adăugare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LapteLapte
Gălbenuș De OuGălbenuș De Ou
5
Folosind bătăi curate și uscate, bateți albușurile într-un alt castron mare până se înțepenesc, dar nu se usucă. Îndoiți 1/3 din albi în aluat, apoi pliați în albii rămași. Împărțiți aluatul între tigăi. Blaturi netede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albușuri De OuAlbușuri De Ou
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
6
Coaceți prăjiturile până când testerul introdus în centru iese curat, aproximativ 35 de minute. Prăjituri răcoroase în tigăi pe raft 15 minute. Rulați cuțitul mic în jurul laturilor tigăilor pentru a slăbi prăjiturile. Întoarceți prăjiturile pe rafturi și răciți complet. (Se poate face cu 1 zi înainte. Înfășurați în plastic și păstrați-l la temperatura camerei.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
CuțitCuțit
7
Așezați 1 strat de tort, cu partea plată în sus, pe platou.
8
Întindeți blatul tortului cu 3/4 cană glazură cremoasă de zahăr brun.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr BrunZahăr Brun
GlazuraGlazura
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
9
Întindeți 1 cană glazură de afine peste glazură, lăsând chenar de 1/2 inch în jurul tortului. Se acoperă cu al doilea strat de tort, cu partea plată în jos; apăsați ușor pentru a adera.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AfineAfine
GlazuraGlazura
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
10
Întindeți 2 căni de glazură pe părțile laterale ale tortului. Lingura rămase glazura în sac de patiserie prevăzute cu vârf de stele de dimensiuni medii. Țeavă de frontieră decorative în jurul marginii de sus a tort. Se dă la frigider până când glazura este fermă, aproximativ 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GlazuraGlazura
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
Sac De PatiserieSac De Patiserie
11
Întindeți glazura de afine rămasă deasupra centrului tortului. Se răcește până când glazura este setată. (Se poate face cu 1 zi înainte. Se acoperă cu cupola de tort și se dă la frigider.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
AfineAfine
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții12
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista