Tort Cu Strat De Mentă De Ciocolată

Tort Cu Strat De Mentă De Ciocolată
O porție conține 542 calorii, 9g de proteine, și 24g de grăsime. Pentru 93 cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați praful de copt, bicarbonatul de sodiu, pudra de cacao și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Cu o lingură scor de 24%, acest fel de mâncare nu este atât de super. Rețete similare sunt Tort Cu Strat De Mentă De Ciocolată, Tort Cu Strat De Mentă De Ciocolată Makeover, și Tort adânc în strat de ciocolată cu cremă de unt de mentă Marshmallow.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 F. Unt și făină trei tigăi de tort cu diametrul de 9 inci, cu laturi înalte de 1 1/2 inci. Linia de jos a tigăi cu hârtie pergament.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De CoptHârtie De Copt
CuptorCuptor
2
Cerneti primele 5 ingrediente intr-un bol mediu. Folosind mixerul electric, bateți zahărul și untul într-un castron mare până se omogenizează bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
BolBol
3
Adăugați ouă 1 la un moment dat, bătând bine după fiecare adăugare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OuăOuă
4
Se amestecă în vanilie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VanilieVanilie
5
Adăugați ingrediente uscate alternativ cu zară în 3 adaosuri fiecare, bătând până se omogenizează bine. Împărțiți aluatul în mod egal între tigăile pregătite (generoase 2 căni pentru fiecare); partea superioară netedă a aluatului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lapte BătutLapte Bătut
6
Coaceți prăjiturile până când testerul introdus în centru iese cu niște firimituri umede încă atașate, aproximativ 25 de minute. Prăjituri răcoroase în tigăi pe rafturi 15 minute. Întoarceți prăjiturile pe rafturi; îndepărtați hârtia. Se răcește complet. (Se poate face cu 1 zi înainte. Capac; a se păstra la temperatura camerei.)
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
7
Așezați 1 strat de tort pe platou.
8
Întindeți 1 1/4 căni de frișcă de mentă peste. Se acoperă cu al doilea strat de tort.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FrișcăFrișcă
Kilograme De Mure (aproximativKilograme De Mure (aproximativ
MentăMentă
9
Întindeți 1 1/4 căni de frișcă de mentă peste. Se acoperă cu al treilea strat de tort.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FrișcăFrișcă
Kilograme De Mure (aproximativKilograme De Mure (aproximativ
MentăMentă
10
Întindeți frisca de mentă rămasă deasupra și părțile laterale ale tortului. Refrigerați cel puțin 2 ore și până la 6 ore. Bucle de ciocolată gramada deasupra Centrul de tort.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bucle De CiocolatăBucle De Ciocolată
FrișcăFrișcă
Kilograme De Mure (aproximativKilograme De Mure (aproximativ
MentăMentă
11
Se ornează cu crenguțe de mentă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MentăMentă
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista