Tort Cu Strat De Mentă De Ciocolată
O porție conține 542 calorii, 9g de proteine, și 24g de grăsime. Pentru 93 cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați praful de copt, bicarbonatul de sodiu, pudra de cacao și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Cu o lingură scor de 24%, acest fel de mâncare nu este atât de super. Rețete similare sunt Tort Cu Strat De Mentă De Ciocolată, Tort Cu Strat De Mentă De Ciocolată Makeover, și Tort adânc în strat de ciocolată cu cremă de unt de mentă Marshmallow.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 F. Unt și făină trei tigăi de tort cu diametrul de 9 inci, cu laturi înalte de 1 1/2 inci. Linia de jos a tigăi cu hârtie pergament.
Cerneti primele 5 ingrediente intr-un bol mediu. Folosind mixerul electric, bateți zahărul și untul într-un castron mare până se omogenizează bine.
Adăugați ouă 1 la un moment dat, bătând bine după fiecare adăugare.
Adăugați ingrediente uscate alternativ cu zară în 3 adaosuri fiecare, bătând până se omogenizează bine. Împărțiți aluatul în mod egal între tigăile pregătite (generoase 2 căni pentru fiecare); partea superioară netedă a aluatului.
Coaceți prăjiturile până când testerul introdus în centru iese cu niște firimituri umede încă atașate, aproximativ 25 de minute. Prăjituri răcoroase în tigăi pe rafturi 15 minute. Întoarceți prăjiturile pe rafturi; îndepărtați hârtia. Se răcește complet. (Se poate face cu 1 zi înainte. Capac; a se păstra la temperatura camerei.)
Așezați 1 strat de tort pe platou.
Întindeți 1 1/4 căni de frișcă de mentă peste. Se acoperă cu al doilea strat de tort.
Întindeți 1 1/4 căni de frișcă de mentă peste. Se acoperă cu al treilea strat de tort.
Întindeți frisca de mentă rămasă deasupra și părțile laterale ale tortului. Refrigerați cel puțin 2 ore și până la 6 ore. Bucle de ciocolată gramada deasupra Centrul de tort.
Se ornează cu crenguțe de mentă.