Tort cu strat de dovlecei cu glazură acidulată cu cremă de unt

Tort cu strat de dovlecei cu glazură acidulată cu cremă de unt
Această rețetă servește 10 și costă 1,62 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 11g de proteine, 25g de grăsime, și un total de 638 calorii. Mergeți la magazin și ridicați praful de copt, iaurtul grecesc cu lapte integral, ouăle și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 50 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 32%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Încercați Cupcakes de dovlecei cu glazură acidulată cu cremă de unt, Tort cu strat de portocale cu glazură de unt și fructe de pădure, și Tort surpriză în strat de acuarelă cu glazură de unt de vanilie pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 350 F și aranjați un suport în mijloc.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Tăiați 2 (8 inci) runde de hârtie pergament; pus deoparte. Înveliți tigăile de tort de 2 (8 inci) cu unt, așezați rondele în Tigăi și acoperiți pergamentul cu mai mult unt. Înveliți tigăile și pergamentul cu făină și atingeți orice exces; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De CoptHârtie De Copt
3
Așezați făina măsurată, praful de copt, scorțișoara, bicarbonatul de sodiu, nucșoara și sarea într-un castron mare și bateți pentru a aera și rupe orice bulgări; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bicarbonat De SodiuBicarbonat De Sodiu
ScorțișoarăScorțișoară
NucșoarăNucșoară
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
4
Combinați ouăle, zaharurile, uleiul și vanilia într-un al doilea castron mare și bateți până când ouăle sunt rupte și amestecul este bine combinat. Folosind o spatulă de cauciuc, pliați amestecul de făină până când se combină. Îndoiți dovlecelul până se amestecă uniform.Împărțiți aluatul uniform între tigăile pregătite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
VanilieVanilie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
OuăOuă
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
BatetiBateti
BolBol
5
Coaceți unul lângă altul pe raftul din mijloc, rotind dintr-o parte în alta la jumătatea timpului de gătit, până când un tester de tort sau o scobitoare introdusă în centru iese curat, aproximativ 40 până la 45 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
ScobitoriScobitori
CuptorCuptor
1
Așezați untul și zahărul în vasul unui mixer cu suport prevăzut cu un accesoriu cu palete și bateți la viteză mică până când zahărul este încorporat, aproximativ 30 de secunde.Măriți viteza la mediu mare și bateți până când amestecul este de culoare deschisă, aproximativ 3 minute. Opriți mixerul și răzuiți părțile laterale ale bolului și ale paletei.Readuceți mixerul la viteză medie-mare și adăugați vanilia și sarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VanilieVanilie
UntUnt
ZahărZahăr
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Stand MixerStand Mixer
BolBol
2
Adăugați iaurtul 1/3 cană la un moment dat până când s-a adăugat tot, apoi continuați să amestecați până când glazura este combinată uniform și are o textură ușoară, aproximativ 3 minute. (Este foarte important ca iaurtul să fie la temperatura camerei, altfel glazura va prinde și va forma aglomerări.) Pentru umplutură, transferați 1 1/4 căni de glazură într-un castron mediu și amestecați în 2/3 cană de nuci pecan; set aside.To înghețați tortul, așezați un strat pe o tigaie cu capul în jos. Întindeți uniform toată umplutura de nuci peste partea superioară a stratului, apoi așezați al doilea strat de tort deasupra, cu partea tăiată în jos. (În acest fel aveți o suprafață foarte netedă și uniformă până la îngheț.) Folosind o spatulă offset sau un cuțit lung și subțire, întindeți glazura rămasă uniform pe partea superioară și laterală a tortului. Folosind mâinile, apăsați ușor restul de 1 1/3 căni de nuci pecan în glazura din jurul părților laterale ale tortului. (Este util să faceți acest lucru peste o foaie de copt pentru a prinde orice nuci pecan care cad.) Glisați cu grijă 2 spatule lungi și plate sub tort din direcții opuse, ridicați tortul de pe tigaia pentru tort și transferați-l pe o farfurie de servire. Dacă nu intenționați să mâncați tortul în decurs de 4 ore, cortați-l cu folie de plastic și dați-l la frigider până la 3 zile. Pentru a servi, lăsați tortul să stea la temperatura camerei timp de aproximativ 45 de minute pentru a scoate frigul înainte de a felia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GlazuraGlazura
Nuci PecanNuci Pecan
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
IaurtIaurt
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Spatula OffsetSpatula Offset
Foaie De CoptFoaie De Copt
Folie De PlasticFolie De Plastic
Formă De TortFormă De Tort
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
CuțitCuțit
BolBol
DificultateExpert
Gata În1 h, 50 m.
Porții10
Scor De Sănătate5
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista