Tort Cu Strat De Ciocolată-Zmeură

Tort Cu Strat De Ciocolată-Zmeură
Această rețetă servește 10 și costă 2,09 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 9g de proteine, 53G de grăsime, și un total de 821 calorii. Această rețetă de la Foodnetwork are 24 de fani. Mergeți la magazin și ridicați cremă, chipsuri de ciocolată semidulce, bucle de ciocolată și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 50 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 49%. Acest scor este solid. Încercați Tort Cu Strat De Zmeură De Ciocolată, Ciocolată Zmeură Mocha Strat Tort, și Tort cu strat de ciocolată neagră și zmeură pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
1
Așezați zmeura într-un blender și amestecați până se omogenizează (produce 1 1/4 căni de piure).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu 50 De CaloriiCu 50 De Calorii
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
2
Scoateți 1/4 cană de piure și rezervați.
1
Așezați un suport pentru cuptor în centrul cuptorului. Preîncălziți cuptorul la 325 de grade F. Unt și făină fundul și părțile laterale ale două tigăi rotunde antiaderente de 8 sau 9 inci. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
2
Puneți 1 lingură de amestec de tort și chipsurile de ciocolată într-un castron mic. Aruncați până când chipsurile de ciocolată sunt acoperite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Linguriță Lapte 2%1/2 Linguriță Lapte 2%
Felii De Bomboane De Portocale TocateFelii De Bomboane De Portocale Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
3
Într-un castron mare, combinați amestecul de tort rămas, 1 cană de piure de zmeură, ulei vegetal, ouă și 1/4 cană de apă. Folosind un mixer electric de mână, amestecați la viteză mică timp de 30 de secunde. Măriți viteza la mediu și bateți timp de 2 minute, răzuind fundul și părțile laterale ale bolului cu o spatulă, după cum este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii De Bomboane De Portocale TocateFelii De Bomboane De Portocale Tocate
1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
Echipamente pe care le vei folosi
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru TacosBrânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
4
Se amestecă chipsurile de ciocolată. Împărțiți aluatul între tigăile pregătite și coaceți până când un tester de tort introdus în centrul prăjiturilor iese curat, 30 până la 35 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Linguriță Lapte 2%1/2 Linguriță Lapte 2%
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
5
Răciți tigăile pe un suport de sârmă timp de 15 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Bitul De Copt Portocaliu M&mBitul De Copt Portocaliu M&m
6
Scoateți prăjiturile din tigăi și răciți complet pe un suport de sârmă, aproximativ 1 oră.
Echipamente pe care le vei folosi
Bitul De Copt Portocaliu M&mBitul De Copt Portocaliu M&m
7
Pentru glazură: într-un castron mare, combinați zahărul pudră, pudra de cacao, untul, crema de brânză și smântâna. Folosind un mixer electric de mână, bateți la viteză mică până când este neted. Măriți viteza la mare și bateți până la lumină și pufos, aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rulou Cu Fructe GalbenRulou Cu Fructe Galben
Hârtie De OrezHârtie De Orez
1-1/2 Căni De Cireșe Confiate Roșii și Verzi1-1/2 Căni De Cireșe Confiate Roșii și Verzi
3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe
Bomboane Skittles De Mărimea Unei BucățiBomboane Skittles De Mărimea Unei Bucăți
3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru TacosBrânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
8
Într-un castron mic, amestecați împreună 3/4 cană de glazură și piureul rezervat de 1/4 cană până la neted.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane Skittles De Mărimea Unei BucățiBomboane Skittles De Mărimea Unei Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
1
Așezați un strat de tort, plat lateral în sus, pe un suport pentru tort. Folosind o spatulă, întindeți glazura de zmeură-ciocolată peste stratul de tort, lăsând o margine de 1/2 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Monedă Roșie De Bomboane1 Monedă Roșie De Bomboane
Cu 50 De CaloriiCu 50 De Calorii
Ardei ArbolArdei Arbol
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
2
Așezați celălalt strat de tort deasupra. Înghețați partea superioară și părțile laterale ale tortului cu glazura de ciocolată rămasă. Decorați cu zmeură proaspătă sau bucle de ciocolată. Folosind un cuțit umed tăiați tortul în pene și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Monedă Roșie De Bomboane1 Monedă Roșie De Bomboane
Bucle De CiocolatăBucle De Ciocolată
Cu 50 De CaloriiCu 50 De Calorii
Echipamente pe care le vei folosi
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
3
Tortul se poate face cu 1 zi în avans. Refrigerați într-un recipient de plastic etanș. Lăsați tortul să stea la temperatura camerei timp de 1 oră înainte de servire.
DificultateExpert
Gata În1 h, 50 m.
Porții10
Scor De Sănătate4
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista