Tortul cu strat de ciocolată ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. O porție conține 354 calorii, 3G de proteine, și 13g de grăsime. Pentru 52 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 22. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Această rețetă din rețetele mele necesită unt, bicarbonat de sodiu, zahăr pudră și sare. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 16%. Acest scor nu este atât de minunat. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Tortul Dark Knight (Tort Cu Strat Triplu De Ciocolată), Tort Brownie de ciocolată cu 4 straturi cu glazură de unt de arahide și Ganache de ciocolată, și Tort de ciocolată cu șase straturi, cu umplutură de Marshmallow prăjită și glazură de ciocolată Maltată.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Pentru a pregăti tortul, încălziți 3/4 cană de lapte într-o cratiță mică la foc mediu-mic 2 minute sau până se încălzește; adăugați chipsuri de ciocolată, amestecând până se omogenizează. Mișto.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chipsuri De Ciocolată
Lapte
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
3
Cântăriți sau lingurați ușor făina de orez brun, amidonul de cartofi și făina de tapioca în cupe de măsurare uscate; nivelați cu un cuțit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină De Orez Brun
Amidon De Tapioca
Echipamente pe care le vei folosi
Cupa De Măsurare
Cuțit
4
Combinați făinurile și următoarele 4 ingrediente într-un castron; se amestecă cu un tel.
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Bol
5
Combinați ouăle și următoarele 3 ingrediente într-un castron; bate cu un mixer la viteză mică până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ouă
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
Bol
6
Adăugați amestecul de ciocolată, bătând până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciocolata
7
Adăugați amestecul de făină alternativ cu restul de 1 cană de lapte, începând și terminând cu ingrediente uscate; bate pana se omogenizeaza.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate Scopurile
Lapte
8
Se toarnă aluatul uniform în tigăi rotunde de 2 (9 inci) acoperite cu spray de gătit și căptușite cu hârtie pergament.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De Copt
9
Coaceți la 350 timp de 25 de minute sau până când o culegere de lemn introdusă în centru iese curată. Se răcește în tigăi 10 minute; scoateți din tigăi. Se răcește complet pe un suport de sârmă.
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De Sârmă
Cuptor
10
Pentru a pregăti glazura, combinați zahărul pudră și cacao într-un castron mare; se amestecă cu un tel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Pudră
Glazura
Pudră De Cacao
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Bol
11
Combinați laptele și vanilia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vanilie
Lapte
12
Așezați untul într-un castron separat; bateți cu un mixer la viteză medie până devine cremos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
Bol
13
Adăugați amestecul de zahăr pudră alternativ cu amestecul de lapte, bătând bine după fiecare adăugare până la răspândirea consistenței.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Pudră
Lapte
14
Așezați 1 strat de tort pe o farfurie; se întinde cu 1 cană glazură. Se acoperă cu stratul de tort rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Glazura
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
15
Întindeți glazura rămasă deasupra și părțile laterale ale tortului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Glazura
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
16
Garnisiți cu zmeură și crenguțe de mentă, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zmeură
Mentă
17
Să-mi aducă cineva un pahar cu lapte! Aproape că am uitat ce gust are tortul de ciocolatămulțumesc pentru memento. Deși o mulțime de deserturi fără gluten se dovedesc uscate, acest tort a fost foarte umed. Glazura a fost cu siguranță"cireasa de pe tort"! Foarte bogat și complementul perfect al tortului. Roxanne D. Osborne