Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați tortul cu strat de ciocolată. Această rețetă servește 12. O porție conține 267 calorii, 5g de proteine, și 8g de grăsime. Pentru 93 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Un amestec de unt, amestec instant de budincă de ciocolată) amestec instant de budincă de vanilie, ciocolată semidulce și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 22%. Acest scor este destul de rău. Încercați Tortul Cavalerului Întunecat (Tort Triplu Cu Strat De Ciocolată), Tort de ciocolată cu 4 straturi cu glazură de unt de arahide și Ganache de ciocolată, și Tort de ciocolată cu șase straturi, cu umplutură de Marshmallow prăjită și glazură de ciocolată malțată pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Coat trei 9-in. Tigăi rotunde de copt cu spray de gătit și linie cu hârtie cerată. Înveliți hârtia cerată cu spray de gătit și praf cu făină; deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Vârf De Cuțit Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Ovăz (fie Rapid, Fie Obișnuit)
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®
2
Într-un castron mare, bateți primele patru ingrediente la viteză mică timp de 30 de secunde. Bateți pe mediu timp de 2 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Se toarnă în tigăi pregătite.
4
Coaceți la 350 de minute timp de 20-25 de minute sau până când o scobitoare introdusă lângă centru iese curată. Se răcește timp de 10 minute înainte de a scoate la rafturi de sârmă să se răcească. Îndepărtați ușor hârtia cerată.
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Mestecat Mentă
Bomboane Acoperite Cu Ciocolată
5
Într-un castron mare, amestecați primele patru ingrediente de umplere timp de 2 minute (amestecul va fi gros). Îndoiți în frișcă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roll-up Cu Fructe (recomandat: Fructe La Picior)
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
6
Așezați un strat de tort pe o farfurie de servire; deasupra cu jumătate din umplutură. Repetați straturile. Sus cu al treilea strat de tort. Într-un vas sigur pentru microunde, cuptorul cu microunde ingredientele glazurii, neacoperite, la 30% putere timp de 45 de secunde; se amestecă până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan Preparat
Echipamente pe care le vei folosi
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat