Tort Cu Sos De Afine
O porție conține 344 calorii, 4G de proteine, și 16g de grăsime. Această rețetă servește 16. Pentru 46 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este perfect pentru Ziua Recunostintei. Mergeți la magazin și ridicați zahărul, zahărul cofetarilor, maioneza și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 5 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 20%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Rețete similare sunt Tort Cu Sos De Afine Rămas, Tort de afine cu sos de portocale, și Tort De Afine Cu Sos De Portocale.
Instrucțiuni
Într-un castron mare, combinați zahărul și maioneza până se omogenizează. Bateți sucul de portocale, coajați și extrageți.
Combinați făina, bicarbonatul de sodiu și sarea până se omogenizează; adăugați treptat la amestecul de zahăr. Se amestecă sosul de afine și nucile.
Tăiați hârtie cerată sau pergament pentru a se potrivi cu fundul unui 10-in. tigaie tub. Pulverizați tigaia și hârtia cu spray de gătit.
Se toarnă aluatul în tigaia pregătită.
Se coace la 350 de minute pentru 55-65 de minute sau până când o scobitoare introdusă lângă centru iese curată. Se răcește în tigaie timp de 10 minute înainte de a se scoate pe o grătar pentru a se răci complet. Într-un castron mic, combinați ingredientele de glazură; stropiți peste tort.