Tort Cu Puf De Lămâie
Tortul cu puf de lămâie ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 10g de grăsime, și un total de 249 calorii. Această rețetă servește 12 și costă 31 de cenți pe porție. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați extract de lămâie, lapte, zahăr și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este adus la tine de Allrecipes. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 13%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Tort Cu Puf De Lămâie, Plăcintă Cu Puf De Lămâie, și Desert Cu Puf De Lămâie.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F (190 grade C). Ungeți ușor și făinați două tigăi rotunde de 8 inci.
Cernem împreună; făina, 1 cană de zahăr, praful de copt și sarea.
Bateți albușurile până se înțepenesc, dar încă umede. Bateți treptat în 1/4 cană de zahăr până se formează vârfuri moi.
Adăugați laptele, extractul de lămâie și scurtarea la amestecul de făină, bateți timp de 2 minute, răzuind vasul în timp ce bateți. Îndoiți albușurile și turnați aluatul în tigăile pregătite.
Coaceți la 375 grade F (190 grade C) timp de aproximativ 25 de minute.
Scoateți din tigăi și lăsați să se răcească. Umpleți cu umplutură de lămâie și presărați zahăr de cofetărie deasupra sau îngheț, dacă doriți.