Tort Cu Portocale Mandarine
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați tortul cu portocale mandarine. Această rețetă servește 6. O porție conține 404 calorii, 5g de proteine, și 14g de grăsime. Pentru 63 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 5 minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână segmente de portocală mandarină, ou, lapte și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 28%. Acest scor este destul de rău. Încercați Pig Pickin ' Cake (Tort de portocale mandarine cu glazură de frișcă de ananas), Tort Cu Portocale Mandarine, și Tort Cu Portocale Mandarine pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 177°.ungeți fundul și partea laterală a tigaiei rotunde, 9x1 1/2 inci, cu scurtare; ușor făină.
Bateți toate ingredientele, cu excepția segmentelor portocalii și a toppingului biciuit într-un castron mediu cu mixer electric la viteză mică 30 de secunde, răzuind bolul în mod constant. Bate la viteză mare 3 minute, răzuire castron ocazional.
Așezați segmente portocalii uniform pe aluat, rezervând 6 sau 8 segmente portocalii pentru decorare.
Coaceți 35 până la 40 de minute sau până când scobitoarea introdusă în centru iese curată. Se răcește 10 minute; scoateți din tigaie în grătar. Se răcește complet, aproximativ 1 oră. Se acoperă cu topping biciuit. Decorați cu segmente portocalii.