Tort Cu Panglică De Zmeură

Tort Cu Panglică De Zmeură
Tortul cu panglică de zmeură necesită în jur 1 oră și 45 de minute de la început până la sfârșit. Acest desert are 481 calorii, 10g de proteine, și 37g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 16 și costă 1,65 USD pe porție. Mergeți la magazin și ridicați zmeură, apă, sare și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Această rețetă de la Taste of Home are 57 de fani. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 55%, care este solid. Cheesecake Cu Panglică De Zmeură, Felii De Panglică De Zmeură, și Plăcintă Cu Panglică De Zmeură sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
Într-o cratiță mică, încălziți 2 căni de cremă la foc mediu până când se formează bule în jurul cratiței.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Napolitane Miniaturale Cu VanilieNapolitane Miniaturale Cu Vanilie
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2
Se toarnă peste ciocolată, amestecând până se topește; bateți în crema rămasă. Se acoperă și se dă la frigider până se răcește. Pentru umplere, folosind o sită fină, apăsați zmeura într-un castron mare. Aruncați semințele. Se acoperă și se dă la frigider până se răcește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu 50 De CaloriiCu 50 De Calorii
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
Napolitane Miniaturale Cu VanilieNapolitane Miniaturale Cu Vanilie
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Lăsați gălbenușurile și albușurile să stea la temperatura camerei timp de 30 de minute. Cerneti faina si sarea; pus deoparte. Pentru fiecare tort, într-un castron mare, bateți 6 gălbenușuri de ou până se îngroașă ușor. Adăugați treptat 1/2 cană de zahăr, bătând până devine gros și de culoare lămâie. Bateți în 1 linguriță de vanilie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Înghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, OpționalÎnghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, Opțional
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțitePrăjituri Cu Ghimbir, împărțite
Stropi Asortați și Mini Biscuiți în Formă De Ursuleț De Miere, OpționalStropi Asortați și Mini Biscuiți în Formă De Ursuleț De Miere, Opțional
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru OrnatFelii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
4
Adăugați 1/2 cană din amestecul de făină; se amestecă bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
5
Într-un alt castron, bateți 3 albușuri și 1/4 linguriță cremă de tartru la viteză medie până se formează vârfuri moi. Bateți treptat în 1/4 cană de zahăr, aproximativ 1 lingură la un moment dat, la înălțime până se formează vârfuri lucioase rigide și zahărul se dizolvă. Îndoiți un sfert de albușuri în aluat, apoi pliați albușurile rămase. Puneți ușor lingura în 15 inchi căptușiți cu pergament. x 10 inch. x 1-în tava de copt; răspândiți uniform.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Prăjituri Cu Unt De ArahideAluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide
Înghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, OpționalÎnghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, Opțional
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®Amestec De Zahăr Brun Splenda®
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
6
Coaceți la 350 de euro timp de 12-15 minute sau tortul se întoarce când este ușor atins. Se răcește pe un suport de sârmă. Repetați pentru al doilea tort.
Echipamente pe care le vei folosi
Bitul De Copt Portocaliu M&mBitul De Copt Portocaliu M&m
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
7
Într-un castron mare, bateți 3 căni de amestec de ciocolată albă răcită până se formează vârfuri rigide; la frigider. Într-un castron, puneți la frigider amestecul de ciocolată albă rămas. Într-o cratiță mică, presărați gelatina peste apă rece; lăsați să stea 5 minute. Se dizolvă gelatina la foc mediu-mic, amestecând frecvent. Se amestecă gelatina în zmeura strecurată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingurita Plus 2 Linguri De Unt, Impartite1 Lingurita Plus 2 Linguri De Unt, Impartite
Cu 50 De CaloriiCu 50 De Calorii
Bomboane RuntsBomboane Runts
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
8
Așezați vasul într-un castron mare umplut cu apă cu gheață.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
9
Lăsați să se răcească până când amestecul este siropos, amestecând ocazional.
10
Scoateți din Baia de apă. Se amestecă un sfert din cele 3 căni rezervate amestec de ciocolată bătută în amestec de zmeură; pliați restul de trei sferturi din amestecul de ciocolată bătută. Acoperiți și dați-l la frigider timp de 30 de minute sau până când este setat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
Cu 50 De CaloriiCu 50 De Calorii
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
11
Inversați prăjiturile răcite pe rafturi de sârmă. Tăiați marginile; tăiați fiecare pe lungime în treimi.
12
Răspândiți o bandă cu o ceașcă de amestec de zmeură până la 1 in. de laturi scurte și 1/2 in. de laturi lungi. Începând de la capătul scurt, rotiți-vă. Stați la capăt în centrul plăcii de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu 50 De CaloriiCu 50 De Calorii
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
13
Întindeți amestecul de zmeură rămas peste benzile rămase. Lucrând cu o bandă la un moment dat și începând de la marginea ultimei benzi, înfășurați în jurul rolei centrale. Acoperiți și refrigerați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu 50 De CaloriiCu 50 De Calorii
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
14
Bateți ciocolata albă rezervată până se formează vârfuri rigide.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingurita Plus 2 Linguri De Unt, Impartite1 Lingurita Plus 2 Linguri De Unt, Impartite
15
Întindeți deasupra și părțile laterale ale tortului. Se da la frigider 1-2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
16
Garnisiți cu zmeură și mentă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu 50 De CaloriiCu 50 De Calorii
2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)

Vin recomandat: Cremă Sherry, Port, Moscato Dasti

Cream Sherry, Port și Moscato d ' Asti sunt alegerile mele de top pentru tort. O regulă comună de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu cremă sherry și deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. Ai putea încerca NV Johnson Estate Cream Sherry. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 5 din 5 stele și un preț de aproximativ 19 dolari pe sticlă.
NV Johnson Estate cremă Sherry
NV Johnson Estate cremă Sherry
Foarte aromat, cu note de alune, vanilie și o notă de stejar urmată de stafide dulci și o notă de drojdie. Finisaj curat de durată. Bine acum, dar îi va răsplăti pe cei care îi vor permite să îmbătrânească". O băutură pre-prandială preferată. Luați în considerare cu nuci înainte de cină ca aperitiv sau după cină cu desert, în special bomboane de ciocolată și deserturi pe bază de fructe. De asemenea, minunat în după-amiezile reci, servit cu biscotti pentru a se scufunda în "stil Italian". "
DificultateExpert
Gata În1 h, 45 m.
Porții16
Scor De Sănătate8
Tipuri De Feluri De MâncareDesert
Revista