Tort cu mâncare înger și rulou cu cremă de căpșuni
Nevoie de o desert fără gluten? Tortul cu mâncare înger și ruloul cu cremă de căpșuni ar putea fi o rețetă spectaculoasă de încercat. Pentru 48 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 10 porții cu 335 calorii, 4G de proteine, și 18g de grăsime fiecare. Această rețetă de la Allrecipes are 18 fani. Dacă aveți la îndemână apă, zahăr de cofetărie, căpșuni și alte câteva ingrediente, o puteți face. Ziua Mamei va fi și mai special cu această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 55 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 21%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare sunt Căpșuni și cremă Angel Food Cake Roll, Căpșuni și cremă Angel Food Cake Roll, și Căpșuni Înger Alimente Tort Inghetata.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F (190 grade C). Ungeți o tigaie de jeleu de 17x11 3/8x3 / 4 inci; tapetați fundul cu hârtie cerată. Cerneti 2 linguri de zahar de cofetari pe un prosop de bucatarie curat de cel putin aceeasi dimensiune ca tigaia cu jeleu.
Bateți amestecul de tort și apa rece cu un mixer electric la scăzut într-un vas mare de sticlă sau metal timp de 30 de secunde; creșteți la viteză medie și bateți timp de 1 minut.
Se toarnă 3/4 din aluat în tigaia pregătită pentru jeleu.
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când tortul este ferm la atingere, 15 până la 17 minute. Slăbiți tortul din tigaie și întoarceți-l pe prosopul cu făină; îndepărtați hârtia cerată. Tăiați cu atenție orice margini rumenite.
Rotiți tortul în prosop, începând de la capătul îngust; se răcește pe o grătar cu cusătura în jos timp de 20 de minute.
Aruncați căpșunile feliate cu 2 linguri de zahăr de cofetărie într-un castron până când sunt acoperite.
Bateți smântâna într-un vas de sticlă sau metal până se spumează. Adăugați treptat 1 1/2 linguri de zahăr de cofetărie, continuând să bateți până se formează vârfuri moi. Ridicați bătătorul sau bateți drept în sus: frisca va forma movile moi. Măsurați 1 1/2 căni de frișcă și dați deoparte. Îndoiți căpșunile feliate în frișca rămasă.
Desfaceți tortul răcit și întindeți amestecul de frișcă de căpșuni pe tort, lăsând la vedere marginea tortului de 1/2 inch.
Rotiți tortul (fără prosop) în jurul stratului de frișcă.
Transferați tortul rulat, cu cusătura în jos, pe un platou de servire.
Se amestecă colorantul alimentar în 1 1/2 căni de frișcă rezervate până la roz. Înghețați exteriorul tortului rulat cu frișcă roz.
Se ornează cu căpșuni întregi.