Tort cu mâncare înger și rulou cu cremă de căpșuni

Tort cu mâncare înger și rulou cu cremă de căpșuni
Nevoie de o desert fără gluten? Tortul cu mâncare înger și ruloul cu cremă de căpșuni ar putea fi o rețetă spectaculoasă de încercat. Pentru 48 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 10 porții cu 335 calorii, 4G de proteine, și 18g de grăsime fiecare. Această rețetă de la Allrecipes are 18 fani. Dacă aveți la îndemână apă, zahăr de cofetărie, căpșuni și alte câteva ingrediente, o puteți face. Ziua Mamei va fi și mai special cu această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 55 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 21%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare sunt Căpșuni și cremă Angel Food Cake Roll, Căpșuni și cremă Angel Food Cake Roll, și Căpșuni Înger Alimente Tort Inghetata.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F (190 grade C). Ungeți o tigaie de jeleu de 17x11 3/8x3 / 4 inci; tapetați fundul cu hârtie cerată. Cerneti 2 linguri de zahar de cofetari pe un prosop de bucatarie curat de cel putin aceeasi dimensiune ca tigaia cu jeleu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Bomboane Lui Peachie-O5 Bomboane Lui Peachie-O
(sau Alegerea Ta De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)(sau Alegerea Ta De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
Sopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru ServireSopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru Servire
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
2
Bateți amestecul de tort și apa rece cu un mixer electric la scăzut într-un vas mare de sticlă sau metal timp de 30 de secunde; creșteți la viteză medie și bateți timp de 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fursecuri Suplimentare Cu Ghimbir, Tăiate La Jumătate, OpționalFursecuri Suplimentare Cu Ghimbir, Tăiate La Jumătate, Opțional
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru TacosBrânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
3
Se toarnă 3/4 din aluat în tigaia pregătită pentru jeleu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(sau Alegerea Ta De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)(sau Alegerea Ta De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
4
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când tortul este ferm la atingere, 15 până la 17 minute. Slăbiți tortul din tigaie și întoarceți-l pe prosopul cu făină; îndepărtați hârtia cerată. Tăiați cu atenție orice margini rumenite.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
5
Rotiți tortul în prosop, începând de la capătul îngust; se răcește pe o grătar cu cusătura în jos timp de 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
Bitul De Copt Portocaliu M&mBitul De Copt Portocaliu M&m
6
Aruncați căpșunile feliate cu 2 linguri de zahăr de cofetărie într-un castron până când sunt acoperite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Bomboane Lui Peachie-O5 Bomboane Lui Peachie-O
Bețișoare De CovrigiBețișoare De Covrigi
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
7
Bateți smântâna într-un vas de sticlă sau metal până se spumează. Adăugați treptat 1 1/2 linguri de zahăr de cofetărie, continuând să bateți până se formează vârfuri moi. Ridicați bătătorul sau bateți drept în sus: frisca va forma movile moi. Măsurați 1 1/2 căni de frișcă și dați deoparte. Îndoiți căpșunile feliate în frișca rămasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Bomboane Lui Peachie-O5 Bomboane Lui Peachie-O
Roll-up Cu Fructe (recomandat: Fructe La Picior)Roll-up Cu Fructe (recomandat: Fructe La Picior)
Bețișoare De CovrigiBețișoare De Covrigi
1 Pachet (3,4 Uncii) Budincă Instantă De Ciocolată JELL-O1 Pachet (3,4 Uncii) Budincă Instantă De Ciocolată JELL-O
Roșii De Soare NuRoșii De Soare Nu
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
8
Desfaceți tortul răcit și întindeți amestecul de frișcă de căpșuni pe tort, lăsând la vedere marginea tortului de 1/2 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roll-up Cu Fructe (recomandat: Fructe La Picior)Roll-up Cu Fructe (recomandat: Fructe La Picior)
Bețișoare De CovrigiBețișoare De Covrigi
Kilograme De Mure (aproximativKilograme De Mure (aproximativ
9
Rotiți tortul (fără prosop) în jurul stratului de frișcă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roll-up Cu Fructe (recomandat: Fructe La Picior)Roll-up Cu Fructe (recomandat: Fructe La Picior)
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
10
Transferați tortul rulat, cu cusătura în jos, pe un platou de servire.
11
Se amestecă colorantul alimentar în 1 1/2 căni de frișcă rezervate până la roz. Înghețați exteriorul tortului rulat cu frișcă roz.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Picături Colorant Alimentar Roșu, Opțional2 Picături Colorant Alimentar Roșu, Opțional
Roll-up Cu Fructe (recomandat: Fructe La Picior)Roll-up Cu Fructe (recomandat: Fructe La Picior)
12
Se ornează cu căpșuni întregi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bețișoare De CovrigiBețișoare De Covrigi
DificultateGreu
Gata În55 m.
Porții10
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista