Tortul cu Mousse de caș de lămâie ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de desert. Pentru 96 cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 12. O porție conține 334 calorii, 7g de proteine, și 22g de grăsime. Dacă aveți gălbenușuri de ou, apă, ouă și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. 116 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Este adus la tine de Epicurious. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. În general, această rețetă câștigă o nu atât de remarcabil scor spoonacular de 27%. Încercați Mousse De Caș De Lămâie, Tarte Cu Mousse De Afine Cu Coajă De Lămâie, și Cuiburi de bezea cu Mousse de caș de lămâie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Se amestecă zahărul și amidonul de porumb într-o cratiță mare. Adăugați treptat suc de lămâie, amestecând până se dizolvă tot amidonul de porumb.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Lămâie
Amidon De Porumb
Zahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Tigaie Cu Sos
2
Bateți ouăle și gălbenușurile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gălbenuș De Ou
Ouă
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
3
Adăugați unt. Se amestecă la foc mediu până când cașul se îngroașă și fierbe, aproximativ 12 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
4
Transferați în castron mediu. Se răcește până se răcește, cel puțin 6 ore. (Se poate face cu 1 săptămână înainte.
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
5
Apăsați folia de plastic pe suprafața cașului și păstrați-o răcită.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Folie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De Plastic
1
Preîncălziți cuptorul la 350 buc. F. Pulverizați partea inferioară a tăvii cu formă de arc cu diametrul de 8 inci cu spray antiaderent. Amestecați firimiturile de prăjituri și untul într-un castron mic. Apăsați pe partea de jos a tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Firimituri De Fursecuri
Unt
Echipamente pe care le vei folosi
Frișcă și Migdale Feliate Prăjite
Bol
Cuptor
2
Coaceți până devin aurii, aproximativ 15 minute. Mișto.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
1
Se toarnă 5 linguri de apă în cratiță mică.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
2
Presărați gelatina uniform.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gelatină
3
Lăsați să stea până când gelatina se înmoaie, aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gelatină
4
Între timp, așezați 1 3/4 căni de caș de lămâie într-un castron mare. Se amestecă 3/4 cană de caș într-o altă cratiță mică la foc mediu-mic până se încălzește foarte mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Caș De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
Bol
5
Se amestecă amestecul de gelatină la foc mediu-mic până se dizolvă și lichidul este limpede (nu se fierbe).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gelatină
6
Bateți amestecul cald de gelatină în 3/4 cană de caș cald. Bateți treptat amestecul de gelatină-caș în caș într-un castron mare. Folosind mixerul electric, bateți albușurile de ou într-un castron mediu până se formează vârfuri moi. Adăugați treptat zahărul, bătând până când albii sunt groși și lucioși. Îndoiți albii în amestec de caș în 3 adaosuri. Folosind aceleași bătăi, bateți smântâna într-un alt castron mediu până se formează vârfuri. Îndoiți în amestec de albuș de ou în 3 adăugiri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albușuri De Ou
Gelatină
Cremă
Zahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De Mână
Bateti
Bol
7
Se toarnă suficientă mousse peste crusta răcită pentru a umple complet tigaia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
8
Se toarnă mousse-ul rămas într-un castron mic și se rezervă. Acoperiți și răciți tortul cu mousse, mousse rezervat și cașul rămas peste noapte.
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
9
Folosind un cuțit lung subțire, tăiați în jurul tortului pentru a slăbi.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuțit
10
Îndepărtați părțile laterale ale tigaiei. Întindeți ușor 3/4 cană de caș rămas peste tort.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
11
Transferați mousse-ul rezervat în punga de patiserie prevăzută cu vârf mic de stea. Rozete de țeavă de mousse în jurul marginii superioare a tortului. Răciți tortul până când este gata de servit. (Se poate face până la 8 ore înainte.)