Tort Cu Mousse De Cappuccino
Tortul cu Mousse de Cappuccino este un fără gluten, fără lactate și prietenos cu fodmap rețetă cu 10 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 0g de grăsime, și un total de 172 calorii. Pentru 24 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Funcționează bine ca un desert ieftin. Dacă aveți la îndemână un amestec de prăjituri angel food, mousse de ciocolată, garnitură: bețișoare de scorțișoară acoperite cu bomboane de vanilie și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 17%, ceea ce este destul de rău. Rețete similare includ Mousse De Cappuccino, Mousse De Cappuccino, și Mousse Cremoasă De Cappuccino.
Instrucțiuni
Pregătiți aluatul de tort conform instrucțiunilor pachetului, înlocuind apa cu cafea preparată la rece. Lingură în 3 cakepans rotunde de 9 inci căptușite cu hârtie de ceară.
Coaceți la 350 timp de 20 până la 25 de minute. Se răcește în tigăi pe rafturi de sârmă.
Inversați 1 strat pe o farfurie de servire; îndepărtați hârtia de ceară și întindeți cu jumătate de Mousse de ciocolată albă. Repetați procedura cu restul de tortstraturi și mousse, terminând cu un strat de tort. Acoperiți și răciți cel puțin4 ore.
Întindeți jumătate de glazură de unt de cafea deasupra și părțile laterale ale tortului. Țeavă de frontieră în jurul valorii de jos, folosind un vârf de stea; țeavă dollops mari în jurul partea de sus a tort. Cerneti scortisoara macinata deasupra tortului. (Înghețați până la 1 lună; dezghețați în frigider 8 ore.)
Coaceți: 25 min., Rece: 4 ore.