Tort Cu Lămâie Meyer

Tort Cu Lămâie Meyer
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați Meyer Lemon Cake. Pentru 72 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 8 porții cu 327 calorii, 9g de proteine, și 11g de grăsime fiecare. Mai mulți oameni au făcut această rețetă, iar 450 ar spune că a ajuns la fața locului. Mergeți la magazin și ridicați sare, gălbenușuri de ou, făină de tort și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 36%. Acest scor este destul de rău. Încercați Salată de varză tocată cu vinetă de lămâie Meyer (cu un înlocuitor ușor de lămâie Meyer), Tort de gustare cu lămâie Meyer cu glazură de brânză cremă de lămâie # SundaySupper, și Tort de șifon cu lămâie și ulei de măsline Meyer cu caș de mac de lămâie pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Pentru tort: înveliți ușor două tigăi rotunde de 9 inci cu spray de copt. Căptușiți fundul cu runde de hârtie pergament și acoperiți din nou cu spray de copt. Reglați suportul cuptorului în poziția de mijloc și preîncălziți cuptorul la 350 F.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Baton Plus 1 Lingura De Unt, Inmuiat1 Baton Plus 1 Lingura De Unt, Inmuiat
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țarăModele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Pulsați 1 1/2 căni de zahăr și coajă în robotul de bucătărie până când nu rămân fire de coajă și zahărul este umed și galben. Alternativ, frecați coaja în zahăr cu vârful degetelor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
3
Bateți făina, praful de copt, bicarbonatul de sodiu și sarea împreună într-un castron mediu; rezervă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazăre Cu Cocă VioletMazăre Cu Cocă Violet
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
4
Combinați laptele, sucul de lămâie și vanilia în ceașcă de măsurare din sticlă; rezervă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Stropi Asortați și Mini Biscuiți în Formă De Ursuleț De Miere, OpționalStropi Asortați și Mini Biscuiți în Formă De Ursuleț De Miere, Opțional
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm GrosimeBanane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Cap De AerBomboane Cap De Aer
5
În castron mare, bateți albușurile de ou cu atașare la viteză medie până când se formează vârfuri moi, aproximativ 2 minute. Adăugați treptat restul de 1/4 cană de zahăr și continuați să bateți până se formează vârfuri rigide, cu 1 până la 2 minute mai mult. Dacă ați folosit bolul mixerului standului, transferați albii într-un bol separat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Înghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, OpționalÎnghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, Opțional
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf Mare De Sare FinăUn Praf Mare De Sare Fină
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
6
Bateți untul și zahărul de lămâie cu atașare cu palete la viteză medie până când sunt ușoare și pufoase, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr De LămâieZahăr De Lămâie
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
7
Adăugați gălbenușurile de ou, pe rând, bătând bine după fiecare adăugare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțitePrăjituri Cu Ghimbir, împărțite
8
Adăugați amestecul de făină în trei adaosuri, alternând cu amestecul de lapte. Îndoiți albușurile de ou și împărțiți aluatul în mod egal între tigăile pregătite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Înghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, OpționalÎnghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, Opțional
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm GrosimeBanane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
9
Coaceți până când testerul introdus în centrul prăjiturilor iese curat, 20 până la 25 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
10
Transferați prăjiturile în rafturile de răcire și răciți 10 minute în tigăi. Întoarceți prăjiturile direct pe rafturi, îndepărtați-le și aruncați pergamentul, apoi inversați astfel încât vârfurile să fie orientate în sus. Se răcește complet, aproximativ 1 oră.
11
Pentru cașul de lămâie Meyer: pulsați coaja și zahărul în robotul de bucătărie până când nu rămân fire de coajă și zahărul este umed și galben. Alternativ, frecați coaja în zahăr cu vârful degetelor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Meyer LemonMeyer Lemon
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
12
Bateți zahărul de lămâie, amidonul de porumb, ouăle, gălbenușurile și sarea împreună într-o cratiță cu fund mediu greu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr De LămâieZahăr De Lămâie
Cremă De Brânză Rece, Tăiată în Cuburi De 1,2 CmCremă De Brânză Rece, Tăiată în Cuburi De 1,2 Cm
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțitePrăjituri Cu Ghimbir, împărțite
Pachet Mix Natural Pentru PrăjituriPachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
13
Adăugați suc și gătiți la foc mediu-mic, amestecând constant, până se îngroașă și consistența budincii, 8 până la 10 minute. Odată ce amestecul ajunge la fierbere, continuați să gătiți și să bateți timp de 2 minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
14
Se strecoară cașul într-un castron mediu.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
15
Se adaugă untul și se amestecă până se încorporează complet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
16
Așezați o bucată de folie de plastic direct pe suprafața cremei și dați-o la frigider până se răcește complet. Alternativ, așezați vasul în baie de gheață și amestecați constant până când crema este complet răcită, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime2 Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
28 Ml Lichior De Fuziune X-Rated28 Ml Lichior De Fuziune X-Rated
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în OptimiCeapă Galbenă, Tăiată în Optimi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
17
Pentru asamblare: cu un cuțit zimțat, tăiați fiecare tort în jumătate pentru a crea 4 straturi egale.
Echipamente pe care le vei folosi
3 M&M-uri Verzi3 M&M-uri Verzi
18
Așezați un strat pe un vas de servit sau un suport pentru tort și întindeți cu o treime (aproximativ 1/2 cană) de caș răcit. Repetați cu straturile de tort rămase și cașul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
19
Cerneti zaharul cofetarilor peste tort.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
20
Servește.
DificultateExpert
Gata În3 hrs
Porții8
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista