Tort Cu Gem De Mure
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați tortul cu gem de mure. Această rețetă servește 5. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 15g de proteine, 45g de grăsime, și un total de 1116 calorii. Pentru $2.58 pe portie, această rețetă acoperă 23% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Cap la magazin și ridica bicarbonat de sodiu, zahăr, CR fra fra fra FRA, și alte câteva lucruri pentru a face astăzi. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 42%. Acest scor este bun. Încercați Gem De Cireșe, Bacon și gem de whisky, și Gem De Piersici Cu Rubarbă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Bateți untul și zahărul la viteză medie cu un mixer electric până devin pufoase.
Adăugați ouă, câte 1, bătând până se omogenizează după fiecare adăugare. Se amestecă vanilia.
Combinați făina și următoarele 4 ingrediente; adăugați la amestecul de unt alternativ cu zară, începând și terminând cu amestecul de făină. Bateți la viteză mică până se amestecă după fiecare adăugare. Îndoiți în gem. (Nu amestecați prea mult.)
Se toarnă aluatul într-o tigaie Bundt unsă de 10 inci.
Coaceți la 350 timp de 1 oră sau până când o culegere de lemn introdusă în centru iese curată. Se răcește în tigaie pe grătar 20 de minute; scoateți din tigaie și continuați să răciți.
Se servește cu mure și Crme Frache.