Tort Cu Ganache De Ciocolată

Tort Cu Ganache De Ciocolată
Ciocolata Ganache tort ar putea fi doar desert pe care îl căutați. Această rețetă servește 14. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 18g de grăsime, și un total de 336 calorii. Pentru 72 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână cacao, zahăr, făină și alte câteva ingrediente, o puteți face. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 23%. Acest scor este destul de rău. Încercați 100% tort de dovlecei cu ciocolată integrală cu iaurt grecesc miere de ciocolată Ganache, Tort de ciocolată cu 4 straturi cu glazură de unt de arahide și Ganache de ciocolată, și Tort de ciocolată Fudge cu glazură de unt de vanilie și glazură de Ganache de ciocolată pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mare, unt de cremă și zahăr până la lumină și pufos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
CremăCremă
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Adăugați oul și vanilia; bate timp de 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VanilieVanilie
OuăOuă
3
Combinați Zara și smântâna.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lapte BătutLapte Bătut
SmântânăSmântână
4
Combinați făina, cacao, bicarbonatul de sodiu și sarea; se adaugă la amestecul cremă alternativ cu amestecul de zară, bătând bine după fiecare adăugare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bicarbonat De SodiuBicarbonat De Sodiu
Lapte BătutLapte Bătut
Pudră De CacaoPudră De Cacao
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
SareSare
5
Se toarnă în două hârtie unsă și cerată-căptușită 9-in. Tigăi rotunde de copt.
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
6
Coaceți la 350 de minute timp de 20-25 de minute sau până când o scobitoare introdusă lângă centru iese curată. Se răcește timp de 10 minute; scoateți din tigăi la rafturi de sârmă pentru a se răci complet.
Echipamente pe care le vei folosi
ScobitoriScobitori
CuptorCuptor
7
Într-o cratiță grea, topiți ciocolata cu smântână la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiocolataCiocolata
CremăCremă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
8
Se ia de pe foc; se amestecă vanilia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VanilieVanilie
9
Transferați într-un bol mic de amestecare; se răcește până se îngroașă ușor, amestecând ocazional. Bateți la viteză medie până când este ușor și pufos. Se răcește până când amestecul atinge consistența de răspândire.
Echipamente pe care le vei folosi
Bol De AmestecareBol De Amestecare
10
Pentru ganache, într-o cratiță grea, topiți ciocolata și untul. Adăugați treptat smântână;se încălzește până se încălzește. Se răcește până se îngroașă ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiocolataCiocolata
UntUnt
CremăCremă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
11
Așezați un strat de tort pe o farfurie de servire; întindeți cu umplutură. Se acoperă cu stratul de tort rămas. Se toarnă încet ganache peste partea de sus a tort. La frigider până la servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
DificultateExpert
Gata În1 h
Porții14
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista