Tort Cu Frisca Cu Capsuni

Tort Cu Frisca Cu Capsuni
Această rețetă face 12 porții cu 475 calorii, 7g de proteine, și 38g de grăsime fiecare. Pentru $1.15 pe portie, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de coajă de lămâie, extract de vanillan, ouă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Acesta va fi un hit la dvs Ziua Mamei eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 24%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Rețete similare includ Tort De Frișcă Cu Căpșuni De Ciocolată, Tort Mary Ann cu cremă de căpșuni cu frișcă, și Strawberry Topped Pound tort cu frisca de lamaie.

Instrucțiuni

1
Combinați toate ingredientele într-un bol de amestecare mediu nereactiv și aruncați pentru a acoperi bine căpșunile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Lingură De Dulceață De Căpșuni Cu Conținut Scăzut De Zahăr1/2 Lingură De Dulceață De Căpșuni Cu Conținut Scăzut De Zahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec Natural Pentru PrăjituriAmestec Natural Pentru Prăjituri
1
Se încălzește cuptorul la 350 F și se aranjează raftul în treimea superioară. Unt și făină două tigăi de tort (8 inci). Cerneti faina, praful de copt si sarea impreuna intr-un bol de amestecare; set aside.In vasul unui mixer cu suport prevăzut cu atașamentul pentru bici, combină ulei vegetal, apă, coajă de lămâie, extract de vanilie, gălbenușuri de ou și 1 1/4 căni de zahăr. Bateți la viteză medie, până când amestecul este aerisit și de culoare deschisă, aproximativ 5 până la 7 minute. Opriți mixerul și răzuiți părțile laterale ale bolului; adăugați ingrediente uscate și bateți până se omogenizează, aproximativ 1 minut more.In un castron curat, bateți albușurile de ou la vârfuri medii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(recomandat: Biscuiți Pillsbury Grands!)(recomandat: Biscuiți Pillsbury Grands!)
1 1/3 Cană Melasă1 1/3 Cană Melasă
1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente
Înghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, OpționalÎnghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, Opțional
Nonpareils ArgintiiNonpareils Argintii
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțitePrăjituri Cu Ghimbir, împărțite
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec Natural Pentru PrăjituriAmestec Natural Pentru Prăjituri
Un Praf Mare De Sare FinăUn Praf Mare De Sare Fină
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Adăugați 1/4 cană de zahăr rămasă și continuați să bateți până se formează vârfuri rigide, încă aproximativ 1 minut. Folosind o spatulă de cauciuc, pliați 1/4 din albușurile de ou în aluatul de tort până se încorporează uniform; îndoiți ușor albușurile rămase până când sunt combinate.Împărțiți aluatul între tigăile de tort pregătite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Înghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, OpționalÎnghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, Opțional
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
3
Coaceți până când suprafața prăjiturilor revine atunci când este presată și o scobitoare sau un tester de tort introdus în centru iese curat, aproximativ 30 până la 35 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Mestecat MentăGumă De Mestecat Mentă
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
1
Așezați vasul curățat al mixerului de suport și accesoriul pentru bici în congelator timp de 10 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf Mare De Sare FinăUn Praf Mare De Sare Fină
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Combinați extractul de vanilie, zahărul și smântâna grea în vasul răcit și bateți la viteză medie până se formează vârfuri medii, aproximativ 2 minute.Acoperiți și refrigerați până se răcește bine, cel puțin o oră. (Glazura poate fi pregătită cu până la 12 ore înainte.) Pentru asamblare: folosind un cuțit lung zimțat, tăiați vârfurile prăjiturilor după cum este necesar, astfel încât acestea să fie la nivel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(recomandat: Biscuiți Pillsbury Grands!)(recomandat: Biscuiți Pillsbury Grands!)
Căni De Ciocolată Dulce-amăruie (60% Cacao) (recomandat: Ghiradelli)Căni De Ciocolată Dulce-amăruie (60% Cacao) (recomandat: Ghiradelli)
1 Bomboană De Caracatiță Sour Brite1 Bomboană De Caracatiță Sour Brite
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
3 M&M-uri Verzi3 M&M-uri Verzi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Așezați rondele de tort pe o suprafață curată și uscată și, folosind o perie de patiserie, periați 1/2 din siropul de căpșuni rezervat pe partea tăiată a primei runde de tort; repetați pe partea tăiată a celei de-a doua runde de tort.Întindeți uniform 1/4 din umplutura de mascarpone peste partea tăiată a stratului de tort inferior. Aranjați căpșunile în picioare în poziție verticală, capătul tulpinii în jos, peste stratul de mascarpone și tăiați după cum este necesar pentru a crea un strat uniform. Acoperiți fructele de pădure cu umplutura rămasă, asigurându-vă că completați orice spațiu gol.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Lingură De Dulceață De Căpșuni Cu Conținut Scăzut De Zahăr1/2 Lingură De Dulceață De Căpșuni Cu Conținut Scăzut De Zahăr
MascarponeMascarpone
Fistic Tocat Decojit Prajit Si SaratFistic Tocat Decojit Prajit Si Sarat
3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite
Echipamente pe care le vei folosi
Perie De PatiseriePerie De Patiserie
4
Așezați al doilea strat de tort peste mascarpone și căpșuni, tăiați cu fața în jos, apăsând ușor pentru a-l fixa. Folosind o spatulă offset sau o spatulă lungă și subțire, întindeți 3/4 cană din glazură într-un strat subțire peste partea superioară și laterală a tortului. Întoarceți glazura rămasă și tortul la frigider până când glazura pe tort este setată, aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Lingură De Dulceață De Căpșuni Cu Conținut Scăzut De Zahăr1/2 Lingură De Dulceață De Căpșuni Cu Conținut Scăzut De Zahăr
MascarponeMascarpone
1 Bomboană De Caracatiță Sour Brite1 Bomboană De Caracatiță Sour Brite
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
Spatula OffsetSpatula Offset
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
5
Întindeți glazura rămasă pe toată partea superioară și pe părțile laterale ale tortului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Bomboană De Caracatiță Sour Brite1 Bomboană De Caracatiță Sour Brite
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
6
Lăsați să stea la frigider cu cel puțin 15 minute înainte de servire.
DificultateExpert
Gata În1 h, 30 m.
Porții12
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista