Tort Cu Felii De Portocale
Pentru 47 cenți pe porție, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 234 calorii, 8g de proteine, și 4G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 12. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți amidon de porumb, culoare glazură wilton, glazură de unt de lămâie-portocală și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 93%. Acest scor este excelent. Încercați Tort Cu Felii De Portocale, Portocaliu Felie Pătrat, și Cookie-Uri Cu Felii De Portocale pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pentru a pregăti tortul: pregătiți straturile de tort și glazura conform instrucțiunilor.
Întindeți glazura Cupei între fiecare strat.
Întindeți glazura rămasă într-un strat subțire (strat de firimituri) pe partea superioară și pe părțile laterale ale tortului, asigurându-vă că suprafețele sunt foarte netede, umplând orice întreg sau goluri cu glazură. Rezervați 1/3 de fondant (aproximativ 8 uncii); acoperiți și puneți deoparte. Fondantul rămas cu microunde la mare la intervale de 30 de secunde până când se înmoaie și este flexibil. Frământați în colorare (portocaliu și galben auriu) până când se obține culoarea dorită.
Rulați pe o suprafață netedă prăfuită ușor cu amidon de porumb până la grosimea inchului. Urmați instrucțiunile pachetului pentru aplicarea fondantului pe tort.
Pentru a face decorarea feliei portocalii: Fondant rezervat la microunde la intervale mari de 30 de secunde până se înmoaie și flexibil.
Rulați pe o suprafață netedă prăfuită ușor cu amidon de porumb până la grosimea inchului. Folosind partea superioară a unei tigaie de tort de 8 inci ca ghid, decupați un cerc de 8 inci. Rezervați resturi de fondant. Apăsați în jos pe marginea exterioară a cercului pentru a netezi. Umeziți partea superioară a tortului cu un prosop de hârtie umed. Centrați cercul fondant alb deasupra tortului, apăsând ușor cu fondant mai fin. Pentru a crea ghiduri de secțiune portocalie: frământați împreună resturi de fondant și întindeți o bandă lungă de 9 inci (grosime de 1/8 inci).
Tăiați patru benzi (1/4 inch) și rotiți între degete pentru a rotunji marginile. Umezi și pune peste partea de sus a tort într-o spiță ca moda pentru a crea 8 secțiuni în formă de pană. Diluați câteva pete de culoare glazură (portocaliu și galben auriu) cu 1 lingură de apă. Testați culoarea cu o pensulă mică pe un rest de fondant și reglați culoarea după cum este necesar. Vopsiți secțiuni portocalii începând din interior lucrând spre exterior, lăsând o margine de un inch în jurul marginii exterioare. Folosiți lovituri scurte pentru a semăna cu pulpa portocalie. Îndepărtați cu grijă ghidajele de fondant și aruncați-le.
Pentru a face semințe de portocale: Ciupiți opt bile (-inch) din resturi de fondant alb. Aplatizați și alungiți o parte pentru a crea o formă de picătură de lacrimă.
Așezați câte o sămânță în fiecare secțiune portocalie.
Pentru a face frunze portocalii: nuanțați o bucată mică de fondant alb rezidual cu culoarea verde a frunzelor.
Rola la 1/8-inch grosime.
Tăiați o formă de frunză. Scorați frunza cu spatele unui cuțit mic pentru a semăna cu venele. Aranjați pe partea de tort.