Tort Cu Felii De Portocale

Tort Cu Felii De Portocale
Pentru 47 cenți pe porție, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 234 calorii, 8g de proteine, și 4G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 12. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți amidon de porumb, culoare glazură wilton, glazură de unt de lămâie-portocală și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 93%. Acest scor este excelent. Încercați Tort Cu Felii De Portocale, Portocaliu Felie Pătrat, și Cookie-Uri Cu Felii De Portocale pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Pentru a pregăti tortul: pregătiți straturile de tort și glazura conform instrucțiunilor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Bomboană De Caracatiță Sour Brite1 Bomboană De Caracatiță Sour Brite
2
Întindeți glazura Cupei între fiecare strat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Bomboană De Caracatiță Sour Brite1 Bomboană De Caracatiță Sour Brite
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
3
Întindeți glazura rămasă într-un strat subțire (strat de firimituri) pe partea superioară și pe părțile laterale ale tortului, asigurându-vă că suprafețele sunt foarte netede, umplând orice întreg sau goluri cu glazură. Rezervați 1/3 de fondant (aproximativ 8 uncii); acoperiți și puneți deoparte. Fondantul rămas cu microunde la mare la intervale de 30 de secunde până când se înmoaie și este flexibil. Frământați în colorare (portocaliu și galben auriu) până când se obține culoarea dorită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Bomboană De Caracatiță Sour Brite1 Bomboană De Caracatiță Sour Brite
Drajeuri Perle AlbeDrajeuri Perle Albe
4 Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat4 Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cana Unt Nesarat (1 Baton), La Temperatura Camerei, Plus Mai Mult Pentru Periaj1/2 Cana Unt Nesarat (1 Baton), La Temperatura Camerei, Plus Mai Mult Pentru Periaj
4
Rulați pe o suprafață netedă prăfuită ușor cu amidon de porumb până la grosimea inchului. Urmați instrucțiunile pachetului pentru aplicarea fondantului pe tort.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciocolată Semidulce Pe BatonCiocolată Semidulce Pe Baton
Drajeuri Perle AlbeDrajeuri Perle Albe
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
5
Pentru a face decorarea feliei portocalii: Fondant rezervat la microunde la intervale mari de 30 de secunde până se înmoaie și flexibil.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Drajeuri Perle AlbeDrajeuri Perle Albe
4 Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat4 Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cana Unt Nesarat (1 Baton), La Temperatura Camerei, Plus Mai Mult Pentru Periaj1/2 Cana Unt Nesarat (1 Baton), La Temperatura Camerei, Plus Mai Mult Pentru Periaj
6
Rulați pe o suprafață netedă prăfuită ușor cu amidon de porumb până la grosimea inchului. Folosind partea superioară a unei tigaie de tort de 8 inci ca ghid, decupați un cerc de 8 inci. Rezervați resturi de fondant. Apăsați în jos pe marginea exterioară a cercului pentru a netezi. Umeziți partea superioară a tortului cu un prosop de hârtie umed. Centrați cercul fondant alb deasupra tortului, apăsând ușor cu fondant mai fin. Pentru a crea ghiduri de secțiune portocalie: frământați împreună resturi de fondant și întindeți o bandă lungă de 9 inci (grosime de 1/8 inci).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciocolată Semidulce Pe BatonCiocolată Semidulce Pe Baton
Drajeuri Perle AlbeDrajeuri Perle Albe
4 Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat4 Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual
Brânză Ricotta Extra-fină Cu Lapte Integral (pentru A Rafina, Procesați într-un Robot De Bucătărie Timp De 1 Minut)Brânză Ricotta Extra-fină Cu Lapte Integral (pentru A Rafina, Procesați într-un Robot De Bucătărie Timp De 1 Minut)
7
Tăiați patru benzi (1/4 inch) și rotiți între degete pentru a rotunji marginile. Umezi și pune peste partea de sus a tort într-o spiță ca moda pentru a crea 8 secțiuni în formă de pană. Diluați câteva pete de culoare glazură (portocaliu și galben auriu) cu 1 lingură de apă. Testați culoarea cu o pensulă mică pe un rest de fondant și reglați culoarea după cum este necesar. Vopsiți secțiuni portocalii începând din interior lucrând spre exterior, lăsând o margine de un inch în jurul marginii exterioare. Folosiți lovituri scurte pentru a semăna cu pulpa portocalie. Îndepărtați cu grijă ghidajele de fondant și aruncați-le.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii De PortocaleFelii De Portocale
Bomboane Cu Jeleu De PortocaleBomboane Cu Jeleu De Portocale
4 Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat4 Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
1 Linguriță Amestec De Condimente Pentru Sazon1 Linguriță Amestec De Condimente Pentru Sazon
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
8
Pentru a face semințe de portocale: Ciupiți opt bile (-inch) din resturi de fondant alb. Aplatizați și alungiți o parte pentru a crea o formă de picătură de lacrimă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Drajeuri Perle AlbeDrajeuri Perle Albe
4 Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat4 Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
1 Lingurita Praf De Gelatina Fara Aroma1 Lingurita Praf De Gelatina Fara Aroma
9
Așezați câte o sămânță în fiecare secțiune portocalie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat4 Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
10
Pentru a face frunze portocalii: nuanțați o bucată mică de fondant alb rezidual cu culoarea verde a frunzelor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Drajeuri Perle AlbeDrajeuri Perle Albe
4 Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat4 Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
11
Rola la 1/8-inch grosime.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
12
Tăiați o formă de frunză. Scorați frunza cu spatele unui cuțit mic pentru a semăna cu venele. Aranjați pe partea de tort.
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Fructe Cu Dungi PortocaliiGumă De Fructe Cu Dungi Portocalii
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții12
Scor De Sănătate70
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista