Tort Cu Dungi De Mentă Cu Ciocolată
Tortul cu dungi de mentă de ciocolată este un fără gluten și fără lactate rețetă cu 8 porții. Pentru 60 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 10g de grăsime, și un total de 354 calorii. Este adus la tine de retetele mele. Un amestec de înghețată cu ciocolată de mentă, topping de înghețată fudge, tort de ciocolată și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de rău de 31%. Rețete similare includ Tort De Ciocolată Cu Mentă, Tort De Ciocolată Cu Nucă De Cocos-Mentă, și Tort Cu Cremă De Mentă Cu Ciocolată.
Instrucțiuni
Îndoiți o bucată de hârtie de ceară de 12 inci pe jumătate pe lungime. Înveliți o tigaie de pâine de 8 inci cu spray de gătit.
Așezați hârtia de ceară pe lungime în tigaie, lăsând excesul să se extindă pe laturile lungi ale tigaiei. Pune deoparte.
Bate 1 1/4 cani de inghetata la viteza mare de un mixer 10 secunde sau până la omogenizare și dedurizată.
Întindeți înghețata în tigaia pregătită. Înghețați 20 de minute.
Tăiați 2 felii orizontal din partea de jos a tortului, fiecare grosime de 2/3 inch. Rezervați tortul de lire rămas pentru o altă utilizare.
Așezați 1 strat de tort în tigaie deasupra înghețatei.
Întindeți 1/4 cană de topping de fudge pe stratul de tort în tigaie.
Repetați procedura cu înghețata rămasă, stratul de tort și toppingul de fudge, terminând cu înghețată.
Acoperiți suprafața înghețatei cu folie de plastic; acoperiți tigaia cu folie. Înghețați 8 ore.
Lăsați să stea 5 minute înainte de servire. Inversați pe platoul de servire și îndepărtați hârtia de ceară.
Tăiați în felii de 3/4 inch.
Notă: înainte de a răsturna tortul cu înghețată, înmuiați o spatulă subțire sau un cuțit în apă fierbinte. Uscați complet spatula și rulați-o în jurul marginilor tigaiei pentru a slăbi tortul înghețat. Folosiți excesul de hârtie de ceară pentru pârghie atunci când trageți pâinea din tigaie.