Tort Cu Cremă Portocalie V
Orange Cream Cake v necesită în jur 40 minute de la început până la sfârșit. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 9g de proteine, 29G de grăsime, și un total de 684 calorii. Această rețetă servește 8 și costă 1,25 USD pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de lapte, topping instant de desert, ulei vegetal și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este adus la tine de Allrecipes. Funcționează bine ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 29%. Acest scor este destul de rău. Încercați Tort De Burete Portocaliu Cu Cremă Bavareză Portocalie, Pig Pickin ' Cake (Tort de portocale mandarine cu glazură de frișcă de ananas), și Tort de ricotta cu umplutură de portocale de sânge, topping de Mascarpone cu frișcă și felii de portocale de sânge confiate pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).Ungeți și făinați două tigăi rotunde de tort de 9 inch.
Într-un castron mare, amestecați împreună amestecul de tort, gelatina aromată și toppingul biciuit instant.
Adăugați uleiul, laptele și ouăle; se amestecă timp de 3 minute cu un mixer electric.
Răspândiți uniform în tigăile pregătite.
Coaceți timp de 20 până la 30 de minute în cuptorul preîncălzit sau până când o scobitoare introdusă în tort iese curată. Răciți prăjiturile complet înainte de a le scoate din tigăi. Folosind un cuțit lung zimțat, împărțiți fiecare strat pe jumătate orizontal.
Pentru a face glazura și umplutura: într-un castron mediu, amestecați împreună smântâna, nuca de cocos, zahărul și sucul de portocale. Puneți deoparte 1 cană din acest amestec. Folosiți amestecul de smântână rămas pentru umplerea între straturile de tort.
Îndoiți toppingul bătut în amestecul de smântână rezervat și înghețați exteriorul tortului.