Tort Cu Cremă Italiană Cu Caramel

Tort Cu Cremă Italiană Cu Caramel
Caramel tort crema italiană ar putea fi doar Marea Mediterană rețeta pe care o căutați. Pentru 82 cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 553 calorii, 7g de proteine, și 33g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 12. Acesta funcționează cel mai bine ca un desert, și se face în aproximativ 2 ore și 25 de minute. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați scurtarea, zahărul granulat, extractul de vanillan și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 25%. Acest scor este destul de rău. Încercați Tort Cu Cremă Italiană, Tort cu cremă italiană II, și Tort Cu Cremă Italiană pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Așezați nuca de cocos rasă într-un singur strat într-o tigaie superficială.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nucă De CocosNucă De Cocos
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Așezați nucile pecan într-o a doua tigaie superficială.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nuci PecanNuci Pecan
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Coaceți nuca de cocos și nucile pecan în același timp 5 până la 7 minute sau până când nuca de cocos este prăjită și nucile pecan sunt ușor prăjite și parfumate, amestecând la jumătatea drumului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nucă De CocosNucă De Cocos
Nuci PecanNuci Pecan
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
5
Bateți untul și scurtarea la viteză medie cu un mixer electric până devine pufos; adăugați treptat zaharuri granulate și brune, bătând bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ScurtareaScurtarea
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
6
Adăugați gălbenușurile de ou, câte 1, bătând până se omogenizează după fiecare adăugare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gălbenuș De OuGălbenuș De Ou
7
Adăugați vanilia, bătând până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VanilieVanilie
8
Combinați făina și bicarbonatul de sodiu; adăugați la amestecul de unt alternativ cu zară, începând și terminând cu amestecul de făină. Bateți la viteză mică doar până când se amestecă după fiecare adăugare. Se amestecă nuci pecan și 1 cană de nucă de cocos îndulcită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Nucă De Cocos îndulcițiFulgi De Nucă De Cocos îndulciți
Bicarbonat De SodiuBicarbonat De Sodiu
Lapte BătutLapte Bătut
UntUnt
Nuci PecanNuci Pecan
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
9
Bateți albușurile la viteză mare până se formează vârfuri rigide și pliați în aluat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albușuri De OuAlbușuri De Ou
10
Se toarnă aluatul în 3 tigăi rotunde de tort de 9 inci unse și făinate.
11
Coaceți la 350 timp de 23 până la 25 de minute sau până când o culegere de lemn introdusă în centru iese curată. Se răcește în tigăi pe rafturi de sârmă 10 minute; scoateți din tigăi în rafturi de sârmă și răciți complet (aproximativ 1 oră).
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
12
Pregătiți Glazura Rapidă De Caramel. Întindeți imediat glazura între straturi și deasupra tortului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GlazuraGlazura
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
13
Întindeți glazura de brânză cremă pe părțile laterale ale tortului; apăsați 3 căni de nucă de cocos rasă prăjită pe părțile laterale ale tortului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De Brânză înghețatăCremă De Brânză înghețată
Nucă De CocosNucă De Cocos
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 25 m.
Porții12
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista